Arama sonuçları: *

1. habbassaka

729 FPS 😲 Lossless Scaling 20x Frame Generation Özelliği GELDİ !!! 😲

bu tarz özelliklerin pc değil de özellikle el konsollarının hele steam deck falan gelmesi lazım
  2. habbassaka

RTX 5000 serisi sandığınız gibi ucuz olmayacak

evet o dönemin lansman fiyatı 18k civarıymış kdv o bu şu derken 25k satış fiyatı olmuş
  3. habbassaka

RTX 5000 serisi sandığınız gibi ucuz olmayacak

kabaca 25k lansman fiyatı bize de 35k gelecek taş çatlasın, en baba
  4. habbassaka

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

bunlar lansman fiyatı zaten bu fiyatlara cıkıs yapacagına dusunen kimse yoktur herhalde 35k civarında olur tahminen bugunun sartlarında
  5. habbassaka

bahsi geçen konudaki arkadaş sıfır sistem dizecek asıl olay o zaten
  6. habbassaka

dostum konu sürekli çarptırılıyor. arkadaş yeni bir sistem dizecek 4070ti mi almalıyım yoksa 5000 serisini mi beklemeliyim diye konu açıyor. herkes kendince fikrini söylüyor buraya kadar bir problem yok. ben de eğer bütçe problemi yoksa 5000 serisini beklemelisin diyorum en azından fiyatları...
  7. habbassaka

ben söyledim bu konuda beni tek sandılar dinletemedim.. abi sözü dinlemek istemiyor kimse https://forum.donanimarsivi.com/konu/4070ti-super-alicam-5070-5070ti-beklemeyeli-miyim.1048871/page-2
  8. habbassaka

Paribu BEDAVA SİNEMA BİLETİ VERİYOR 🔥KOŞŞŞ👊👊

nasıl veriyo kimlik kartımın ön ve arka yüzüyle çektiğim selfie yi onaylı hesap yapınca mı veriyor? acaba...
  9. habbassaka

Playstation 5 Pro’nun Türkiye’de Satışa Sunulacağı Fiyat Belirlendi.

konsol rahatlığını cloud gaming servisine bırakmak zorunda sürdürülebilir değil. android tv ler yaygınlaşıyor. bugün değil belki ama bir gün bitecek. firmalar da bunun farkında zaten.
  10. habbassaka

Playstation 5 Pro’nun Türkiye’de Satışa Sunulacağı Fiyat Belirlendi.

50k pc topla daha iyi bırak exclusive çıksın 1-2 oyun o da 3 sene sonra zaten pc geliyo konsol harbi bitiyor... zaten streaming servisi 5 sene içinde iyice gelişmesini bekliyorum artık steam kütüphanesine sallıyorum sub sistemi gelcek aylık 10$ oyunu satın al kütüphanede hemen oyna butonu olacak...
  11. habbassaka

📱Vergisiz telefonda 0,01 TL'lik Tutardan Dolayı Red Yiyen Öğrenci📱

Ne diyim ki bir şey desem bana da soruşturma açacaklar en iyisi evet efendim demek
  12. habbassaka

Sahibinden Erişim Sorunu (Domain kaptırıldı iddası) - Güncelleme: Erişim açıldı!

Sahibininden.com olarak geri gelirler artık
  13. habbassaka

Xbox Tr'den "Bir sürprizimiz var" Paylaşımı!

Zaten tr nin yarısı 3 senelik gamepassleri 30₺ den aldı, cepledi. Kalanlara da üzülmemeleri için alın size de 1 sene bedava game pass dese çok marjinal bir hamle olur.
  14. habbassaka

R6'ya Topluluk Pazarı Geliyor!

Umarım steamcommunity için geliyordur ama beta falan demişler bunlar fransız steam komisyon vermemek için her şeyi yapar...
  15. habbassaka

Starlink Türkiye'ye geliyor!

rekabet şart aga tekelcilik, son kullanıcı için kötü bir şeydir. alooo merhaba türktelekomdan arıyorum kampanyalı fiyatlarımıza ne dersiniz hemen bi taahüt yapıştıralım? acayip kıl oluyorum artık... gerçi starlink fiyatları yüksekti yurtdışında bakalım tr özel yerel fiyatlandırma yapılır diye...
  16. habbassaka

Nvidia, DLSS 3.5'i tanıttı!

marifet her yeni nesilde yok şunu çıkarttık yok bunu çıkarttık demek değil. teknolojinin temeli zaten çözünürlüğü düşürüp yapay zeka ile tamamlamak yani bu şu demek en baba kartın değil, en temel kartın kaldıramayacağı grafikleri işleyebilmesi demek ama gel gör ki bu teknolojileri sadece son...
  17. habbassaka

Togg Ön sipariş iptali alıcıları %25 zarara uğrattı

ohh bi vurgun da ordan desene
  18. habbassaka

Star Wars Jedi: Survivor Duyuruldu! (1200₺)

valla gram altın fiyatı bu aralıktayken kimse benden oyun almamı beklemesin, altın alırım ileride rahat ederim en azından, oyun bu. Bu güne kadar parasını vermediğim oyunu oynamadım kırdıracaklar bana bu zinciri zaten türkçe alt-yazı desteği de vermiyorlar. Boşuna firmaları zengin etmenin...
Top Bottom