Neler Yeni

Playstation 5 Pro’nun Türkiye’de Satışa Sunulacağı Fiyat Belirlendi.

Ricardo Andrade Quaresma

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
tam olarak normal 5 arasında özellik farkını bilmediğim için o konu hakkında bir şey söyleyemeyeceğim. Meraklısına göre değişir alınabilirliği.
Ha tabi şimdi fazla fazla paran varsa alırsında son yıllarda konsollarda özel oyun tarzı artı taraflarda çok azaldı, meraklısı için alınabilir tabi cihaz çıktığında bakacaz artık

Arda_07

80+ Bronze
avrupadan ps5 digital edition'ı 450 euroya alıp tax free ile 400 e getirebilirsiniz, pro nasıl bilmiyorum. aralarında büyük bir fark yoksa alınmaz

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,290
İsim
1
50k pc topla daha iyi bırak exclusive çıksın 1-2 oyun o da 3 sene sonra zaten pc geliyo konsol harbi bitiyor... zaten streaming servisi 5 sene içinde iyice gelişmesini bekliyorum artık steam kütüphanesine sallıyorum sub sistemi gelcek aylık 10$ oyunu satın al kütüphanede hemen oyna butonu olacak indirmeye bile gerek kalmayacak hatta xbox gibi rotasyonlu gaming pass sistemi bile yapabilirler.. sallıyorum bu ayki ücretsiz oyunlar bunlar cloud gaming sistemi dahil falan ben bi steam iş görüşmesine başvurım fena fikirlerim var
konsol bitmez

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Berk
konsol rahatlığını cloud gaming servisine bırakmak zorunda sürdürülebilir değil. android tv ler yaygınlaşıyor. bugün değil belki ama bir gün bitecek. firmalar da bunun farkında zaten.

Top Bottom