Neler Yeni

Playstation 5 Pro Soruları

The Semih

80+ Gold
Bu Sölediğinizde de doğru söylüyor olabilirsiniz fakat günümüzde playstation 5 için özel oyun sayısı bile azdır o yüzden grafik motoru belki daha iyi olabilir fakat FPS 60 da göre biliriz belki pro için 120 dir bunu bilemeyiz bu bir tahmin, olur sada dediğiniz gibi sonuç olarak aynı konsolu deneyimliyoruz playstation 6 çıkarsa pro modelinden de iyi olacağını biliyoruz, fakat benim burda söylemek istedim elimde kapalı kutu slim modeli var 18,499 tl aldığım, kutuyu hiç açmadan pro modeline geçmeme gerek var mı die sizlerden bilgi almak istedim
Anladım da empati kuruyorum, ben GTA6 yi deli gibi bekliyorum mesela sen olsam satıp Pro alırım çünkü yıllarca oynucağım bir oyun. Sen GTA6 çok umrumda değil diyorsan Slim versiyonda kalman lazım zaten aradaki fiyat farkı çok fazla 18K nerede 50K nerede.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ÇağkanKaplan
Anladım da empati kuruyorum, ben GTA6 yi deli gibi bekliyorum mesela sen olsam satıp Pro alırım çünkü yıllarca oynucağım bir oyun. Sen GTA6 çok umrumda değil diyorsan Slim versiyonda kalman lazım zaten aradaki fiyat farkı çok fazla 18K nerede 50K nerede.
Buda günümüzde çıkıcak oyunlarda performansını daha iyi göreceğiz demek oluyo, ama sölediğin fiyat bandını düşününce 2 tane aynı konsoldan alacağın aklına yatınca malesef sıcak bakamıyorsun

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,150
İsim
Oğuz Oğuz
3070 ti 32 GB ram i7 10700k sistemim var gamepass yıllık aldım kafam rahat zattn hocam playstation 5 slim alırken de fiyat cazip geldiği için aldım slim modeli de yeni model 18,499 6 ay vade farksız ayda 3 bin halinde gördüm aldım kutuyu açmadım 2 gün önce pro çıkınca kafam karıştı kutuyu açmadım için onu verip almayı düşündüm ama öle grafik falan çok takılan insan değilim zattn pc var istediğimi oynuyorum yorgun olduğumda dedim açar oynarım bu yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fat modeline göre baktığımda hem performans hem yenilik anlamında slim fiyatını düşünüp pro düşününce pro nur verdiği özelikleri düşününce o 50 k parayı gayet gereksiz buldum hocam, sonuçta konsol aynı konsol çıkan konsol playstation 6 olsaydı derdim ki yenilik var ne biliyim bi önceki playstation 4 koluna bakıyorsun playstation 5 koluna bakıyorsun arada dağlar kadar fark var yeni konsol gelmeden o parayı da vermek açıkçası pek mantıklı gelmiyo
Oyunlar Pro da çok güzel gözüküyor evet. Ama grafiğe takılan biri değilim demişsiniz o yüzden sizin için gereksiz.
Ama dediğim gibi illa para harcayacağım diyorsanız ben normal ps5 i iade eder. 3070ti kartını yukseltirdim. Çünkü şuan PS de olup PC de olmayan oyun yok.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Draq123
Bu Sölediğinizde de doğru söylüyor olabilirsiniz fakat günümüzde playstation 5 için özel oyun sayısı bile azdır o yüzden grafik motoru belki daha iyi olabilir fakat FPS 60 da göre biliriz belki pro için 120 dir bunu bilemeyiz bu bir tahmin, olur sada dediğiniz gibi sonuç olarak aynı konsolu deneyimliyoruz playstation 6 çıkarsa pro modelinden de iyi olacağını biliyoruz, fakat benim burda söylemek istedim elimde kapalı kutu slim modeli var 18,499 tl aldığım, kutuyu hiç açmadan pro modeline geçmeme gerek var mı die sizlerden bilgi almak istedim
60 olcağı belli neyi tahmin oluyot anlamadım

Ps5 de ps5 proda kötü alet artık ps devri bitti pc dizeceksin

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ÇağkanKaplan
Oyunlar Pro da çok güzel gözüküyor evet. Ama grafiğe takılan biri değilim demişsiniz o yüzden sizin için gereksiz.
Ama dediğim gibi illa para harcayacağım diyorsanız ben normal ps5 i iade eder. 3070ti kartını yukseltirdim. Çünkü şuan PS de olup PC de olmayan oyun yok.
Günümüzdeki oyunları oynadığım için inan hocam gerek duymadım hiç aklıma bile gelmedi 🙂 ama oda bir tercih tabi, Ben kutuyu açıyım oyuncağım işten gelince 2 3 saat zattn, artık playstation 6 çıkarsa o zaman playstation 5 devri kapandı derim yeni nesil neyse onu alırım bu daha mantıklı geliyor aynı konsola 2 kat parayı vermek mantıklı gelmiyor maalesef

inanın hocam şuan pc bahsettim özelikleri var emulator kurulu ps2 oyunları oynuyorum midnight cup 3 araba yarışı falan beni saran oyunlar eskiye dönük ve hikaye tadında oyunlar oda oyuncağım saat 2 3 saat arası bu şekilde yani

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Cem

yav benim pcmde var 4070,7800x3dli ama ps5 pro aldırıcam kuzene almanyadan niye? gta 6 çıkınca direkt oynayabilmek için + arkadaşlarım eve gelince televizyonda akabilelim diye. herkesin ihtiyacı tercihi farklı şunu yapacaksın bunu yapacaksın ne bi akıllı siz misiniz

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Draq123
yav benim pcmde var 4070,7800x3dli ama ps5 pro aldırıcam kuzene almanyadan niye? gta 6 çıkınca direkt oynayabilmek için + arkadaşlarım eve gelince televizyonda akabilelim diye. herkesin ihtiyacı tercihi farklı şunu yapacaksın bunu yapacaksın ne bi akıllı siz misiniz
sende arkadaşların eve gelince ayda 4 5 saat akabilelim diye ps5 proya vercek 40küsür paran olabilirde şu forumda ve türkiyede kaç kişide bu lüks var acaba? Bilmem durumu anlatabildimmi
Ps5 ve Ps5pro hiç f/p bi cihaz değil alıncak bişede değil bi akıllıda biz değiliz herkes akıllılandı bu duruma gt6 nın ne olcağı belli bile değil daha gider 4070ti kasa toplarım ve 32 inç monitör alırım daha fazla beklerim 60fps oynayacağıma 120 fps oynarım. Hem sadece gt6 da oynancak diye bişe yok bisürü oyun var
Oyun dediğin gt dan ibaret değil

Günümüzdeki oyunları oynadığım için inan hocam gerek duymadım hiç aklıma bile gelmedi 🙂 ama oda bir tercih tabi, Ben kutuyu açıyım oyuncağım işten gelince 2 3 saat zattn, artık playstation 6 çıkarsa o zaman playstation 5 devri kapandı derim yeni nesil neyse onu alırım bu daha mantıklı geliyor aynı konsola 2 kat parayı vermek mantıklı gelmiyor maalesef

inanın hocam şuan pc bahsettim özelikleri var emulator kurulu ps2 oyunları oynuyorum midnight cup 3 araba yarışı falan beni saran oyunlar eskiye dönük ve hikaye tadında oyunlar oda oyuncağım saat 2 3 saat arası bu şekilde yani
Yaw hocam eski oyunları salın bi oynayın adam gibi oyun midnight cup 3 ne 😃
Hikaye tabanlı 2 3 saat oynamalık oyun olarak detroit become humon ve beyon two souls öneriyorum yaş fark etmez her türlü akar masterpiece zaten bunlar

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan
Arkadaşlar öncelikle Bunu Belirtmeliyim ki PlayStation 5 pro modelinin Videolarının tamamını inceledim alınır mı alınmaz mı die Düşünceye girdim bu paylaşımı o yüzden yapıyorum, 15 gün önce amazon da iyi bir fırsat yakalayıp 18,499 tl vade farksız 6 ay taksitle 3 bin tl halinde taksitlendirme playstation 5 slim modelini aldım kutuyu henüz açmadım daha kapalı kutu halinde kenarda duruyo e faturası da dahil, Bunu satıp playstation 5 pro modeli alınır mı die sizlere sormak istedim, fakat izlediğim Videolar ve incelemeler de gereksiz olduğunu düşündüm bide sizlere sormak istedim cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Hocam ben 2 senedir 5 kullanicisiyim son 1 senedir de gta fifa dışında kullanmıyorum pro geçmeyi dusunuyorum farkini su an gormicem ama gta 6 ciktigi zaman 30 fps oynamak istemedigim icin yukseltmeyi dusunuyorum paran varsa ileriye donuk olabilir ama zorlicaksan kendini gercekten degmez gibi duruyor

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Enes
Arkadaşlar öncelikle Bunu Belirtmeliyim ki PlayStation 5 pro modelinin Videolarının tamamını inceledim alınır mı alınmaz mı die Düşünceye girdim bu paylaşımı o yüzden yapıyorum, 15 gün önce amazon da iyi bir fırsat yakalayıp 18,499 tl vade farksız 6 ay taksitle 3 bin tl halinde taksitlendirme playstation 5 slim modelini aldım kutuyu henüz açmadım daha kapalı kutu halinde kenarda duruyo e faturası da dahil, Bunu satıp playstation 5 pro modeli alınır mı die sizlere sormak istedim, fakat izlediğim Videolar ve incelemeler de gereksiz olduğunu düşündüm bide sizlere sormak istedim cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ÇağkanKaplan
Arkadaşlar Konuyu Çözüldü olarak kapatıyorum isteyen istediğini alsın 🙂

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Kağan UĞURLU
Dostlar sırbistanda ps5 pro 27k ya geliyor. 4070ti super 7600x sistemim var. Arkadaşın dediği gibi işten gelince tv karşısında ayar yapmadan yatarak oynamak istiyorum. Sizce alınır mı ne dersiniz?

Top Bottom