Arama sonuçları: *

1. ÖzalınGözlüğü

Klavye "#" yapamıyor

Windows 10'dan Windows 11'e geçtikten sonra, kare olarak adlandırılan işareti yapamamaya başladım. Altgr - 3 ile yapılan kombinasyon işe yaramadı. Bunu nasıl çözebilirim?
  2. ÖzalınGözlüğü

Windows 7 Kurulum yaparken tekrar Kur sayfasına yönlendiriyor

Destekliyor hocam, Her neyse kurulumu tekrar ve tekrar denediğimde düzeldi
  3. ÖzalınGözlüğü

Windows 7 Kurulum yaparken tekrar Kur sayfasına yönlendiriyor

Hocam ben bir sistem kurdum. Dikkatsizliğim yüzünden Windows 7 x32 kurmuştum. X64 e geçmek için iso indirip yazdırdıktan sonra kurulum yarıda kesiliyor ve bizi hemen kur sayfasına aktarıyor. Tekrar tekrar denediğim zamanda olmuyor.
  4. ÖzalınGözlüğü

Windows 7 Dosyalar Sıfırlanmadan x32den x64e Geçiş

Hocam ben bir sistem kurdum. x64-x32 derken seçenek verecek sanmıştım ve direkt kendisi x32 kurdu. Ben bunu x64e yükseltebilirmiyim? İlla ki format şart mı?
  5. ÖzalınGözlüğü

WİNDOWS 8.1 GECMELİMİYİM

HDD Mi dedin sen! Hocam W7 Dönün. AntiVirüs Yükleyin. SSD Alana kadar 2 Sinede geçmeyin. Ben 8.1 de eziyet çekiyordum. HDD Yi sormayın %98-100 Arası kullanılıyordu. SSD Alana kadar Windows 7 de kalın.
  6. ÖzalınGözlüğü

Windows 8.1 setup.exe açarken hata alıyorum

O Zaman benim bir önerim yok.
  7. ÖzalınGözlüğü

USB Gözüküyormu boot menüsünde? Ona basacaksınız Ve Enter a 5 Kere basın. Kuruluma geçer kendisi.
  8. ÖzalınGözlüğü

Dosyalarınızı Yeni Disk Açıp Yedekleyin. Windows 8 İso sunu Rufus Üzerinden Yazdırın. Bu Kadar Ayarları NTFS Yapmayı Unutmayın. Yazdırdıktan Sonra Boot Üzerinden C: Diskini Sıfırlayın ve İleri ye Basın. Yükleme Başlasın.
Top Bottom