Windows 8.1 setup.exe açarken hata alıyorum

DaffyGraphic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,492
Merhaba Arkadaşlar.Bilgisayarım W10 W8 yapmak istiyorum.Sourcesi açıp içinden setup.exe-e basınca Bu Uygulama Bilgisayarınızda Çalışamıyor hatası alıyorum.Lütfen yardım edin,W8 Yapmam gerek.

Ekler

• 20181215_210930.png
    20181215_210930.png
    168.4 KB · Hit: 38
flash belleğe iso yazdırıp o şekilde geçmen lazım. downgrade bu şekilde olmuyor diye biliyorum.

Merhaba Arkadaşlar.Bilgisayarım W10 W8 yapmak istiyorum.Sourcesi açıp içinden setup.exe-e basınca Bu Uygulama Bilgisayarınızda Çalışamıyor hatası alıyorum.Lütfen yardım edin,W8 Yapmam gerek.
O şekilde yapamazsınız.
Burada gösterdiğim yol ile yapılabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Hocam benim d diskinde yedekler var ama.Yeni disk oluşturayımmı 10gblık
Post automatically merged:

Hocam d diskindeki yedeklerim gidiyormu siiznkini yaptığımda ?
Hayır gitmez.

Dosyalarınızı Yeni Disk Açıp Yedekleyin.
Windows 8 İso sunu Rufus Üzerinden Yazdırın.
Bu Kadar
Ayarları NTFS Yapmayı Unutmayın. Yazdırdıktan Sonra Boot Üzerinden C: Diskini Sıfırlayın ve İleri ye Basın. Yükleme Başlasın.

Dosyalarınızı Yeni Disk Açıp Yedekleyin.
Windows 8 İso sunu Rufus Üzerinden Yazdırın.
Bu Kadar
Ayarları NTFS Yapmayı Unutmayın. Yazdırdıktan Sonra Boot Üzerinden C: Diskini Sıfırlayın ve İleri ye Basın. Yükleme Başlasın.
Hocam boot menüden napacağım ? ISO Olan diskimi seçeceğim kafm yandı benim. Nasıl sıfırlayacağım BİOSdan

Evet yeni disk açın ve ISO'yu çıkartıp içindekileri atın.
Hocam dediklerinizi aynısını yaptım yeniden başlattım birşi olmadı.pcde 10dkya acılıyor sinirim bozuldu

Hocam boot menüden napacağım ? ISO Olan diskimi seçeceğim kafm yandı benim. Nasıl sıfırlayacağım BİOSdan

Hocam dediklerinizi aynısını yaptım yeniden başlattım birşi olmadı.pcde 10dkya acılıyor sinirim bozuldu
USB Gözüküyormu boot menüsünde? Ona basacaksınız Ve Enter a 5 Kere basın. Kuruluma geçer kendisi.

TeamViewer verirseniz yardımcı olabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,357
Üyeler
191,077
Son üye
uçantraktör
Geri