DaffyGraphic
80+ Silver
O şekilde yapamazsınız.Merhaba Arkadaşlar.Bilgisayarım W10 W8 yapmak istiyorum.Sourcesi açıp içinden setup.exe-e basınca Bu Uygulama Bilgisayarınızda Çalışamıyor hatası alıyorum.Lütfen yardım edin,W8 Yapmam gerek.
Hayır gitmez.Hocam benim d diskinde yedekler var ama.Yeni disk oluşturayımmı 10gblık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam d diskindeki yedeklerim gidiyormu siiznkini yaptığımda ?
Yeni disk oluşturayımmı hocam ?Hayır gitmez.
Yeni disk oluşturdum yapıyorum hocamHayır gitmez.
Evet yeni disk açın ve ISO'yu çıkartıp içindekileri atın.Yeni disk oluşturayımmı hocam ?
Y
Yeni disk oluşturdum yapıyorum hocam
Dosyalarınızı Yeni Disk Açıp Yedekleyin.Merhaba Arkadaşlar.Bilgisayarım W10 W8 yapmak istiyorum.Sourcesi açıp içinden setup.exe-e basınca Bu Uygulama Bilgisayarınızda Çalışamıyor hatası alıyorum.Lütfen yardım edin,W8 Yapmam gerek.
Hocam boot menüden napacağım ? ISO Olan diskimi seçeceğim kafm yandı benim. Nasıl sıfırlayacağım BİOSdanDosyalarınızı Yeni Disk Açıp Yedekleyin.
Windows 8 İso sunu Rufus Üzerinden Yazdırın.
Bu Kadar
Ayarları NTFS Yapmayı Unutmayın. Yazdırdıktan Sonra Boot Üzerinden C: Diskini Sıfırlayın ve İleri ye Basın. Yükleme Başlasın.
Hocam dediklerinizi aynısını yaptım yeniden başlattım birşi olmadı.pcde 10dkya acılıyor sinirim bozulduEvet yeni disk açın ve ISO'yu çıkartıp içindekileri atın.
USB Gözüküyormu boot menüsünde? Ona basacaksınız Ve Enter a 5 Kere basın. Kuruluma geçer kendisi.Hocam boot menüden napacağım ? ISO Olan diskimi seçeceğim kafm yandı benim. Nasıl sıfırlayacağım BİOSdan
Hocam dediklerinizi aynısını yaptım yeniden başlattım birşi olmadı.pcde 10dkya acılıyor sinirim bozuldu
TeamViewer verirseniz yardımcı olabilirim.Hocam boot menüden napacağım ? ISO Olan diskimi seçeceğim kafm yandı benim. Nasıl sıfırlayacağım BİOSdan
Hocam dediklerinizi aynısını yaptım yeniden başlattım birşi olmadı.pcde 10dkya acılıyor sinirim bozuldu
USB İle yapmıyorum hocamUSB Gözüküyormu boot menüsünde? Ona basacaksınız Ve Enter a 5 Kere basın. Kuruluma geçer kendisi.
O Zaman benim bir önerim yok.USB İle yapmıyorum hocam