Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

nasıl windows 11 e geçerim

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 iso dosyasını buradan indirebilirsin windows 10 da yükseltebilirsin yükseltirken dosylarını koruyabilirsin istersen silebilirsin sana kalmış
  2. Özgürcan

Windows ilk açılışındaki hantallık

sistemin kendine gelme süresi tamamen sistem kullanılan ssd ile alakalıdır ekte atığım foto benim sistem başlarken açılan programlar anakart fast bios özelliği olmadığı için bios 10.8 olarak gözüküyor eski anakarta bu yarı yarıyadı neyse bu programlar açılırken ben visual studio 2022 bile...
  3. Özgürcan

olabilir kullandığın m2 ssd göre değişir bu bende böyle bir problem yok ama sata ssd kurulu olunca m2 kadar rahat yapamıyorum işlerimi
  4. Özgürcan

pc ilk açılışta açılan programlar açılırken bu işlemi yaptıysan ondan dolayı olabilir m2 ssd benchmark test yapabilirsin herhangi bir sorun var mı yok mu diye hızlarında sorun yoksa ilk açılış programlarını düzenleyebilirsin
  5. Özgürcan

windows 11 nasıl etkinleştirebilirim

ben bu video ile yaptım zararlı mı bilmiyorum
  6. Özgürcan

Windows 11 stabil mi?

Şu an Windows 11 sürümümü bilmiyorum ama güncel haldeyim Windows 11 pro fan geçtim şu anlık bir problem yaşamadım cuberpunk 2077 oynadım insurgency sandstrom bugün god of Warcraft oynıyacam
  7. Özgürcan

Windows 11 stabil mi?

Bende de o oldu biosa girmeye üşendim secure boot tpm 2.0 açmak gerekiyor diye biliyorum
  8. Özgürcan

Windows 11 stabil mi?

şimdi yüklediğimde yüklü olan oyunlarda deneyeceğim güncelleme ile geçtiğim için geri dönebilirm herhalde bakıcaz umarım bir sorun yaşamam
  9. Özgürcan

Windows 11 stabil mi?

hangi oyunlarda yedin?
  10. Özgürcan

Windows 11 stabil mi?

deniyorum bakalım. 1655028392 tüm arkadaşlarım win11 kullanıyor bende bi geri kalmışlık oldu :D
  11. Özgürcan

Windows 11 stabil mi?

temiz kurulumla geçemem çok şey yüklü böyle geçsem sorun yaşar mıyım çok büyük
  12. Özgürcan

Windows 11 stabil mi?

Windows 11 geçme isteğim var güncelleme ile geçeceğim bir sorun olur mu işletim sistemi stabil mi oyunlarda bir sorun yaşar mıyım?
  13. Özgürcan

En hızlı windows sürümü

https://www.tnctr.com/ umarım banlanmam 🙏 mehmet abi banlama beni reklam için değil.
  14. Özgürcan

En hızlı windows sürümü

burada başka forum adresi vermem ban sebebi mi bilmiyorum ama bunun için forum var orada baya uzun yıllardır costum windows 10 yapan var oradan kendine göre seçebilirsin lite sürüm olarak geçiyor
  15. Özgürcan

Office 2021 nereden indirebilirim?

windows office programın da var başka windows store incelemen gerekli eğer orjinal arıyorsan sitesine de bakabilirsin
  16. Özgürcan

tpm 2.0 sorunu açılmıyor

boot menüde secure boot yeri göreceksin disable ise enable yapacaksın ama biri yapapamış yine bir konu buldum yardımcı olacaktır; https://www.technopat.net/sosyal/konu/secure-boot-nasil-acilir.1701343/#:~:text=1)%20Windows%20%22Ayarlar%22%20%3E,ya%20da%20direkt%20Bios%20a%C3%A7%C4%B1l%C4%B1r.
  17. Özgürcan

tpm 2.0 sorunu açılmıyor

secure boot da açmanı istiyor aynısı bende de oldu sorunu öyle çözebildim
  18. Özgürcan

Hangi Windows işletim sistemini kullanmalıyım?

windows 7 veya windows 8.1
  19. Özgürcan

windows 11'e geçilir mi ?

Kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim geçebilirsiniz.
  20. Özgürcan

Nerdex DX sürümümü öğrenebilirim

ekran bölümüne tıklar mısın Windows 10 veya 11 olduğu için dx 12 gözükebilir ekran bölümünde ayrıntılı gözükecektir sağ tarafta 1640774047
Top Bottom