kms ne ilk defa duyuyorumSatin alman lazim. KMS'de kullanabilirsin ama tavsiye etmiyorum. Bilgisayarini zombi bilgisayar olarak kullaniyorlar.
20tlye değer mi ya free bulamaz mıyım veya 20 tl verince hep windows olacak mı 12 çıkarsa birdaha almam gerekir mi?internetten key satın alıyorsun 20 TL falan ancadır.
KMS sunuculara baglanarak bilgisayari etkinlestirmeye yaratan bir arac.kms ne ilk defa duyuyorum
win10 kullanırken youtube dan bi videodan yapmıştım cmd ye birşeyler yazdırmıştı sağ altta yazı gitti birdaha gelmemişti aynısını yapabilir miyim yine pcye bir zararı vs olurmuKMS sunuculara baglanarak bilgisayari etkinlestirmeye yaratan bir arac.
tamamdır virüs riski varsa alayım key inş çalışır kazıklanmayalımKMS ile yapabilirsin ama illegaldir. crack virüs riski taşır ileride problem yaşayabilirsin. En güzeli key almak.
KMS Virus tasimaz ki, Sunuculara baglaniyor ve zombi bilgisayar oluyor. Ayrica illegal degil. Internette KMSpico adi verilen program virus tasiyor. Hic birsey yuklemeden de yapabilir.KMS ile yapabilirsin ama illegaldir. crack virüs riski taşır ileride problem yaşayabilirsin. En güzeli key almak.
KMS bu iste.ben bu video ile yaptım zararlı mı bilmiyorum
KMS dedigimiz islem o.win10 kullanırken youtube dan bi videodan yapmıştım cmd ye birşeyler yazdırmıştı sağ altta yazı gitti birdaha gelmemişti aynısını yapabilir miyim yine pcye bir zararı vs olurmu
KMS bu oluyor. Eğer doğru sunucuyu bulursanız bilgisayarınız zombi PC olmaz.ben bu video ile yaptım zararlı mı bilmiyorum
sağolasın bakarım virüssüz halledebilirsem yaparım bu videodan olmadı key alırımKMS Virus tasimaz ki, Sunuculara baglaniyor ve zombi bilgisayar oluyor. Ayrica illegal degil. Internette KMSpico adi verilen program virus tasiyor. Hic birsey yuklemeden de yapabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
KMS bu iste.
KMS dedigimiz islem o.
Ara da KMSpico programları var onlardan kaynaklı virüs bulaşıyor. KMS den değil yanlış söylemişim. KMSPico illegal ama KMS legal mi bilmiyorum.KMS Virus tasimaz ki, Sunuculara baglaniyor ve zombi bilgisayar oluyor. Ayrica illegal degil. Internette KMSpico adi verilen program virus tasiyor. Hic birsey yuklemeden de yapabilir.
KMS bu iste.
KMS dedigimiz islem o.