Arama sonuçları: *

1. A

Win 11 pro etkinleştiremiyorum

Bu videodakinleri yapınca düzeldi
  2. A

Hiçbir değişiklik olmadı
  3. A

Win 11 pro lisans keyi aldım. Ama etkinleştirmeye çalıştığımda Bu cihazda donanım değişmiş gibi gözüküyor. Hatası alıyorum. Ne yapmalıyım, aynı mail hesabımda eski bilgisayarım vardı win 11 etrepreise vardı sürüm eşleşmiyor falan diyor
  4. A

Performans için hangi Windows sürümü

Yeni laptop aldım yolda geliyor. İlk defa kendim Windows kurucam. Eski laptopumda win 11 kullanıyordum. Yeni aldığım model ryzen 9 ve rtx4070. Hangi Windows sürümü önerirsiniz
  5. A

Sıfır bilgisayar için ofis programlarını nereden bulabilirim?

Eğer üniversite öğrencisiysen Office 365 ücretsiz
  6. A

Win11 güncelleme sorunu

En az 30 kere yaptım
  7. A

Win11 güncelleme sorunu

Tamamda knk sorunun çözümü ne bana o lazım
  8. A

Win11 güncelleme sorunu

Win 11 kullanıyorum güncellemelerde sorun yoktu ama son iki üç haftadır sanırım güncellenemiyor. Alta bildirim çıkıyor tıklıyorum Windows11, versiyon 22H2 adlı yeni güncelleme gözüküyor indire tıklıyorum %61 e kadar iniyor daha sonra devam etmiyor
  9. A

Anket - w11 vs w10

Bende win11 kullanıyorum tekrar win 10 a geçmeyi düşündüm. Yarar zarar ilişkisi nedeniyle emin olamadım genel olarak seçiyorum fakat görev çubuğunu otomatik gizle olarak kullanıyorum cidden bazen gizlenmiş görev çubuğuna erişmek işkence oluyor alttan çıkmıyor bir türlü. İkinci yaşadığım sorun...
  10. A

Windows da program kaldırma engelleme

Ailemde oyun oynamamı doğru bulmadıkları için ona kızmıyorlar sizin dediğinizi denedim mi akşama ev fight club
  11. A

Zaten şifresi var ama bilgisayar benim değil evdeki herkes ders veya iş sebebiyle kullanıyor o sebeple kimsenin bilgisayarı tamamen kullanmasını engelleyemem
  12. A

Bilgisayarımda steam altında 300gb dan fazla oyun var ve kardeşim gıcıklık olsun diye silip duruyor 1.5mb indirme ile inmesi günler sürüyor giden oyun kayıtlarını saymıyorum bunu nasıl engelleyebilirim
  13. A

Orijinal vs Korsan Windows performans farkı olur mu?

Crackli olanın crack olduğu belli. Bunu orijinal key diye sattıkları için dedim
  14. A

bunlar 1 yıllık mı? Bana da pek güvenilir gelmiyor orijinal 1000 tl üzerindeyken bunlar nasıl 30-40 liraya buulabiliyorlar
  15. A

Arkadaşlar orijinal ve crack windowslar arasında oyunlarda fps performans farkı olur mu? Youtube da birinin orijinal kullanmazsanız oyunlarda donmalar kasmalar performans sorunları yaşayabilirsiniz dedi. ama videonun sponsoru X marka bilgisayar ve windows 11 di
Top Bottom