Neler Yeni

Sıfır bilgisayar için ofis programlarını nereden bulabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yasin
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SELAMUN ALEYKÜM YENİ ALDIĞIM PC İÇİN ÜCRETSİZ OFFİCE PROGRAMI BULAMIYORUM NERDEN BULUP YÜKLEYEBİLİRİM YADA OLAN VARSA MAİL ÜZERİNDEN FALAN PAYLAŞABİLİR Mİ LÜTFEN YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Eğer üniversite öğrencisiysen Office 365 ücretsiz

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
snop02
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SELAMUN ALEYKÜM YENİ ALDIĞIM PC İÇİN ÜCRETSİZ OFFİCE PROGRAMI BULAMIYORUM NERDEN BULUP YÜKLEYEBİLİRİM YADA OLAN VARSA MAİL ÜZERİNDEN FALAN PAYLAŞABİLİR Mİ LÜTFEN YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
pm attım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
Hocam böyle uygun fiyatlı satıyorlar. Ben buradan 2 ya da 3 defa aldım bir sorun yaşamadım. https://www.hepsilisans.com/urun/microsoft-office-lisans-satin-al/office-365-pro-5-pc/

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
Bende almayı düşünüyorumda hesap veriyormuş genelde çalıntı oluyor böyle hesaplar ama bi sorun çıkarmı?
Bir kuruluş üstünden tanımlanıyor diye biliyorum. Annemin çalıştığı yerdeki bilgisayara kurduk, evdeki laptobuma kurdum bir sıkıntı çıkartmadılar hocam. Şimdi üniversite e postası ile kullanıyorum. Bir sıkıntı çıkmaz hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom