Neler Yeni

Orijinal vs Korsan Windows performans farkı olur mu?

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Arkadaşlar orijinal ve crack windowslar arasında oyunlarda fps performans farkı olur mu?
Youtube da birinin orijinal kullanmazsanız oyunlarda donmalar kasmalar performans sorunları yaşayabilirsiniz dedi. ama videonun sponsoru X marka bilgisayar ve windows 11 di

Caelius

80+ Silver
Arkadaşlar orijinal ve crack windowslar arasında oyunlarda fps performans farkı olur mu?
Youtube da birinin orijinal kullanmazsanız oyunlarda donmalar kasmalar performans sorunları yaşayabilirsiniz dedi. ama videonun sponsoru X marka bilgisayar ve windows 11 di
dostrum crack indirecegine 30 tl ye oem key al daha saglikli

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
dostrum crack indirecegine 30 TL ye oem key al daha saglikli
Güvenilir key satan yerler nereleri?Bu işte sahtekarlık oluyor diye haber okumustum ben o yüzden uzak kalmıstım benim de key almam gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
30tl key al

Caelius

80+ Silver
Güvenilir key satan yerler nereleri?Bu işte sahtekarlık oluyor diye haber okumustum ben o yüzden uzak kalmıstım benim de key almam gerek
kimin guvenli sattigini anlayamazsin fakat kullanici yorumlarindan yola cikip alirsan sikinti yasamazsin

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Fark yok kanka

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kimin guvenli sattigini anlayamazsin fakat kullanici yorumlarindan yola cikip alirsan sikinti yasamazsin
bunlar 1 yıllık mı? Bana da pek güvenilir gelmiyor orijinal 1000 tl üzerindeyken bunlar nasıl 30-40 liraya buulabiliyorlar

Caelius

80+ Silver
bunlar 1 yıllık mı? Bana da pek güvenilir gelmiyor orijinal 1000 TL üzerindeyken bunlar nasıl 30-40 liraya buulabiliyorlar
Hocam bende bunlardan kullanitorum guvenilir bir sıkintisi yok hayir anlamadim crack indirmekten soz edipte buna nasi bisey dediniz

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Hocam bende bunlardan kullanitorum guvenilir bir sıkintisi yok hayir anlamadim crack indirmekten soz edipte buna nasi bisey dediniz
Crackli olanın crack olduğu belli. Bunu orijinal key diye sattıkları için dedim

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Burak
Hayır hiçbir fark olmaz, sadece korsan kullanmış olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom