Arama sonuçları: *

1. AntremanKoçuMünir

Ucuza veya Bedavaya Office

OpenOffice gibi alternatifleri kullanabilir yada online bulut üzerinden ücretsiz Microsoft Office programlarını kullanabilirsiniz.
  2. AntremanKoçuMünir

Uyguna Kaspersky Premium nereden alınır?

Bu Forum ve farklı forumlarda satışlarım oldu maksat işin görülsün diye dedim dostum yoksa sıkıntı yok 50 lirasına değilim...
  3. AntremanKoçuMünir

Uyguna Kaspersky Premium nereden alınır?

Premium hesabımda boş yer var istersen aile üyeliğine dahil edebilirim. 50TL gelecek sene ağustosa kadar..
  4. AntremanKoçuMünir

Hangi Windows 10 Sürümünü Kurmalıyım?

+8GB Ram takviyesi ile Windows 10 Pro 64büt kurup keyfine bakabilirsiniz. Uygun fiyata denk gelirseniz 2500K yada 3570K gibi bir işlemci alırsanız daha da sistem rahat eder.
  5. AntremanKoçuMünir

Antivirüs Programı Önerisi

Telefonda kaspersky internet sec. Kullanırım. Epey işimi görüyor. Bilgisayarda windows defender... bir şey indirmeden öncede buradan kontrol ederim... https://www.virustotal.com/
  6. AntremanKoçuMünir

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

O işlemci ve tahmini 4gb ram gibi özelliklerle mantıklı
  7. AntremanKoçuMünir

sağlam lisans güvenilir mi?

Epttavm, Amazon, sağlamlisans, pintipin gibi bütün sitelerden en az iki tane key aldım. OEM olduğu için anakarta gömülü format sonra tekrar hiç key girmeden sorunsuzca etkinleştirdim.
  8. AntremanKoçuMünir

sağlam lisans güvenilir mi?

Daha önce aldım bir sorun yaşamadım. Sadece kart bilgilerimi girmektense sanal kart ile limit belirleyip alıyorum. Böyle almanızı tavsiye ederim. Yada banka kartınız ile..
  9. AntremanKoçuMünir

Opera Anlık Videolarda Donma Sorunu

100mb hız ve dediğiniz gibi indirme işlemlerinde vs hiç sorun yok. Notebook performans modunda da aynı şekil. Youtube vs hepsinde denedim. Şimdi Chrome kurdum birde bunda deneyeceğim. Başına gelen vardır diye konu açtım.
  10. AntremanKoçuMünir

Opera Anlık Videolarda Donma Sorunu

Özellikle film veya video vs izlerken anlık donup devam ediyor. Sistem güncel ve bütün yazılımlar lisanslı. Antivirüs taraması yapıldı. Ryzen 5600H 16GB Ram Nvme SSD Windows 11
  11. AntremanKoçuMünir

Windows 10 hangi ssd kurmalıyım

O zaman hiç bakmaya gerek yok hocam. WD kurun geçin.
  12. AntremanKoçuMünir

Windows 10 hangi ssd kurmalıyım

Crystal Disk Mark ile hızlarını test et ve sağlık olarak hangisi iyi ise ona kurabilirsin. Benim tercihim WD olurdu.
  13. AntremanKoçuMünir

Arkadaşlar aile evine geldim evdeki bilgisayara bakarken bununla karşılaştım

Bas formatı geç o zaman hocam.
  14. AntremanKoçuMünir

Telefondan Windows usb hazırlamak

Siz dediğim gibi biosa girip bakabilir misiniz ? Harddisk veya SSD gözüküyor mu ?
  15. AntremanKoçuMünir

Telefondan Windows usb hazırlamak

Hocam en basit çözüm telefona ISO dosyasını indir. İnternet kafe yada bir arkadaşın bilgisayarından rufus ile USB ye yazdır. Sonra tak usbyi ve kurulumu yap. 😉 Düzeltme: Sizin SSD yada harddisk bios ekranına girdiğinizde görünüyor mu? Yükleme ekranında onları göremedim hocam. Bios ekranında HDD...
  16. AntremanKoçuMünir

Windows 11 usb algılamama

Benzer sorunu b450 tomahawk anakart ile Windows 10 da yaşıyordum. Yabancı forumlarda benzer sorunları yaşayanlar bios güncellemesi ile çözüldüğünü söylemişlerdi. Güncelleme sonrasında gerçekten kopma/algılamama gibi bütün sorunlar gitmişti. Sizde bir deneyin derim
  17. AntremanKoçuMünir

Kullandığınız En Kötü Windows Sürümü Neydi?

Berbat olan Vista... 🚮 Xp ve 7 candır. 💙
  18. AntremanKoçuMünir

Eski Laptoptaki Windows 10'u Yeni Bilgisayara Taşımak

O cihazdaki lisansı kaldırıp kurabilirsiniz. Ancak OEM key ise tek anakarta gömülü oluyor diye biliyorum. En kötü n11, epttavm gibi siteler üzerinden key alırsın. 20-30 liraya satıyorlar.
Top Bottom