Benim anlayamadığım kısım bu ASP.NET nedir yani bilgisayarimin kendi otomatik kullanıcısı mi yoksa dışarıdan bir durum mu, yardimci olursaniz sevinirim tedirgin oldum açıkçasıkendi hesabinla acicaksin windownsu iste garip bise yok
asp.net diye biryerden alinmistirBenim anlayamadığım kısım bu ASP.NET nedir yani bilgisayarimin kendi otomatik kullanıcısı mi yoksa dışarıdan bir durum mu, yardimci olursaniz sevinirim tedirgin oldum açıkçası
ASP .NET programlama için bi framework. Ne alaka ben de bilmiyorumBenim anlayamadığım kısım bu ASP.NET nedir yani bilgisayarimin kendi otomatik kullanıcısı mi yoksa dışarıdan bir durum mu, yardimci olursaniz sevinirim tedirgin oldum açıkçası
Herhangi bir zarari olur mu sileyim mi, bizimkiler bir ara pc de sorun çıkınca bilgisayarciya götürmüşler ondan kaynakli sanırımASP .NET programlama için bi framework. Ne alaka ben de bilmiyorum
Bas formatı geç o zaman hocam.Herhangi bir zarari olur mu sileyim mi, bizimkiler bir ara pc de sorun çıkınca bilgisayarciya götürmüşler ondan kaynakli sanırım
Kaspersky antivirüs almıştım geçenki indirimden, bilgisayara tanimlayip tam tarama başlattım herhangi bir şey çıkmadı olsa çıkardı diye düşünüyorum teşekkür ederim yorumlariniz içinBas formatı geç o zaman hocam.