bahtsizbedevi23
80+ Bronze
Yeni laptop aldım internet kafe ve bilgisayarcilarin hiçbirine güvenmiyorum başka bilgisayarda yok iso dosyasını yükleyecek. Windows 11 iso'yu etchdroid'den flasha yazdırdım laptopta security boot'u enabled yaptim. Laptop açilirken esc ye bastım ard arda boot menüsüne gitmeden direk Windows kurulum menüsüne gitti şaşırdım orda tam kurulum yapıyorum burada da hiçbir yüklenecek aygıt sürücüsü bulunamadı hatası aldım. Dedim telefondan yazdırırken bir hata yaptım herhalde biosa girdim tekrar. Bootmenusune geldim bu sefer çıktı boot menüsü flashi sectim tekrar boot menüsünü açıyor kuruluma gitmiyor. Flashi boşalttım Windows 7 yazdırdım onu denedim bu sefer boot menüsünde de gözükmedi flash. Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum ki. Acaba ne yapmam lazım acil yardım edin. İlk 2 fotoğraf ilk denememe ait.
3. Fotoğrafta usbyi seçiyorum tekrar aynı yere atıyor. En sonda flash bios ekranijda gözüküyordu ama boot ekraninda gözükmüyordu.
3. Fotoğrafta usbyi seçiyorum tekrar aynı yere atıyor. En sonda flash bios ekranijda gözüküyordu ama boot ekraninda gözükmüyordu.