Arama sonuçları: *

• Users: Bukr3j
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Bukr3j

Orijinal Windows 11'e crack office kurmak garantiyi bozar mı?

Office cracklerine güvenmenizi tavsiye etmem. Office uygulamalarının açık kaynaklı, güvenilir ve tamamen ücretsiz versiyonu olan LibreOffice'i deneyebilirsiniz. Crackli herhangi bir şey indirirseniz garantinizi etkilemez.
  2. Bukr3j

Windows'u formatsız yükseltme

ISO dosyasını indiriniz, normal şekilde format atar gibi yapacaksınız lakin "Özel" değilde "Yükseltme" seçeneğini seçmeniz gerekiyor.
  3. Bukr3j

Windows 12 piyasaya çıkmış?

Stok hatasıymiş, sipariş otomatik olarak redediliyormuş.
  4. Bukr3j

Windows 12 piyasaya çıkmış?

3 sene oldu windows 11 çıkalı, daha yeni bir işletim sistemi.
  5. Bukr3j

Windows 11'e geçmeli miyim ?

Tiny11 Builder ve MicroWin tamamen açık kaynak kodlu yazılımlar. Windows Enterprise'dand aha güvenilirler. 1728676457 İçeriği bilinmeyen ve backdoorlu dediğin MicroWin'in yaratıcısı teknoloji dünyasında tanınmış kişilerden birisi, Chris Titus. Linus Tech Tips dahi bu adamı biliyorlar. Tiny11...
  6. Bukr3j

Grafik ayarları nedir hocam? @Enes29
  7. Bukr3j

Teorik olarak diskinizi bölüp Windows 11 kurarsanız Windows 10 dosyalarınızı görebilmeniz gerekir. Oyunları oradan taşıma imkanınız bulunuyor. 1728628900 Tiny11 builder yada MicroWin ile yüklenemnizi şiddetle tavsiye ederim. Gereksiz bütün Microsoft özelliklerini kaldırılmış olarak hazırlanıyor...
  8. Bukr3j

Windows açıldığında hiç karşılaşmadığım bir mesaj aldım

İlk önce Windows Defender ile bilgisayarınız "Tam Tarama" ile tarayınız. Bir sonuç elde edemezseniz diğer anti virüs programlarını deneyebilirsiniz.
  9. Bukr3j

Windows giriş yapamıyorum

Yanlışlıkla kapatmamanız gereken bir servisi kapatmış olabilirsiniz. Böyle bir durumda ne yapacağınızı bilemiyorum lakin bir yolu olabilir, en basit yol format atmak gibi görünüyor.
  10. Bukr3j

Windows giriş yapamıyorum

"PIN'imi ayarla" seçeneğine tıklayınca ne çıkıyor?
  11. Bukr3j

uwidgets güvenilir mi ?

Direkt olarak exe dosyasını tarattım.
  12. Bukr3j

uwidgets güvenilir mi ?

https://www.virustotal.com/gui/file/39cc2e6ab6e2090e31fd6c05775ca0a1f0ff6165f904105652db6b667a034901
  13. Bukr3j

2020 Solıdworks Nerden İndirebilirim?

Ücretsiz indirme linklerindeki uygulamalar işinizi görmüyor mu?
  14. Bukr3j

2020 Solıdworks Nerden İndirebilirim?

https://www.solidworks.com/tr/support/free-downloads/
  15. Bukr3j

Laptopa Windows 11 kurma

Risk almamak en iyisi, işletim sisteminizde reklam ve Edge gibi gereksiz şeyleri istemiyorsanız Tiny11 kurabilirsiniz. Kendi buildinizi almanızı tavsiye ederim. Windows kurulumu sırasında laptopunuzun şarjı biterse diskiniz yanabilir. (bad sector'den kastediyorum.)
  16. Bukr3j

24H2 ne zaman çıkıcak veya yakın bir tarih

Bir kaç aya yayınlanır.
  17. Bukr3j

DirectX 12 hatası yardım lazım

Microsoft'un sistesinde DirectX12'yi tekrardan indirip onarmayı dene. 1727724621 Ondan önce güncellemeleri denetle.
  18. Bukr3j

Windows nasıl modlanıyor?

İnternet kafelerdeki özelleştirilmiş windowslar nasıl yapılıyor? Herhangi bir bilgisi olan var mı? 1684155868 Örneğin böyle şeyler falan eklemek...
  19. Bukr3j

Windows 7 Kurulum yaparken tekrar Kur sayfasına yönlendiriyor

64 bit desteklemiyor olabilir.
  20. Bukr3j

Windows 7 Kurulum yaparken tekrar Kur sayfasına yönlendiriyor

İşlemcin ne?
Top Bottom