UmutcanK.41
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Merhabalar önlisans mekatronik öğrencisiyim 2020 solidworks indirmem gerekiyor dersim için yardımcı olabilecek var mı bir kaç yerden indirdim lisans numarası istiyor
Merhabalar önlisans mekatronik öğrencisiyim 2020 solidworks indirmem gerekiyor dersim için yardımcı olabilecek var mı bir kaç yerden indirdim lisans numarası istiyor
Öğrenci lisanslarıda paralı solidworksun 50 dolar istiyor o yüzden crackli felan bulabilir miyim diye sordumÖğrenci üyeliğinle kaydol. Bu tip programların kaçak kurulumu zor çoğu zamanda işe yaramıyor bu tip konuyu açan birinin hiç kurabileceğini sanmıyorum. @Bukr3j arkadaşın attığı linki dene.
Ücretsiz indirme linklerindeki uygulamalar işinizi görmüyor mu?Öğrenci lisanslarıda paralı solidworksun 50 dolar istiyor o yüzden crackli felan bulabilir miyim diye sordum
Kurmak zor hocam çoğu zamanda lisans patlıyor ama deneyeyim diyorsanız ben size atarım bitane denersiniz acil lazım değilse akşam göndereyim.Öğrenci lisanslarıda paralı solidworksun 50 dolar istiyor o yüzden crackli felan bulabilir miyim diye sordum