Neler Yeni

Laptopa Windows 11 kurma

Hasasl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan
Arakadaslar HP laptopum çok doldu bende sıfırdan Windows 11 kuruyorim şuanda . Windows 11 kurulma kısmında laptopa ama laptopum şarjı 50-60 civarindaydı şarjı islemdeyken bitmez degilmi

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Arakadaslar HP laptopum çok doldu bende sıfırdan Windows 11 kuruyorim şuanda . Windows 11 kurulma kısmında laptopa ama laptopum şarjı 50-60 civarindaydı şarjı islemdeyken bitmez degilmi
Risk almamak en iyisi, işletim sisteminizde reklam ve Edge gibi gereksiz şeyleri istemiyorsanız Tiny11 kurabilirsiniz. Kendi buildinizi almanızı tavsiye ederim. Windows kurulumu sırasında laptopunuzun şarjı biterse diskiniz yanabilir. (bad sector'den kastediyorum.)

Hasasl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Risk almamak en iyisi, işletim sisteminizde reklam ve Edge gibi gereksiz şeyleri istemiyorsanız Tiny11 kurabilirsiniz. Kendi buildinizi almanızı tavsiye ederim. Windows kurulumu sırasında laptopunuzun şarjı biterse diskiniz yanabilir. (bad sector'den kastediyorum.)
Teşekkürler ancak Windows 11 kuruldu , cihazda normalde indirmedigim ve izni istenmeyen uygulamalar çalışıyor ve arkaplanda işlem yapıyor olarak gözüküyordu bende sıfırlamak istedim bu yüzden şuanda kuruldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom