Arama sonuçları: *

1. BurakSahin68

Windows 11 format atınca Windows.old klasöründen eski videolar geri alınır mı?

Windows 11 kullanıyorum. Format atacağım. Tekrar Windows 11 olacak. Windows.old klasöründen eski dosyalarımı alabilir miyim? Eğer alamayacaksam atmayacağım videolar önemli benim için.
  2. BurakSahin68

Monster Abra A5 v16.7 son zamanlarda hata vermeye başladı

Çok abartacak bir sorunu yok. Ama fanı çok sesli. Başka markala bakmanı öneririm kasa kaliteside pek iyi sayılmaz. Alacağım zaman banada böyle demişlerdi dinlememiştim. Ama başka markalara bakmanı hatta zorunlu değilsen masaüstü almanı öneririm. Pişmanım Monster aldığım için.
  3. BurakSahin68

Hocam ESET online scanner ile hızlı tarama yaptım bir virus çıkmadı.
  4. BurakSahin68

Bilgisayarımda son 1 haftadır nedense çok fazla hata alıyorum. Reels giremiyorum. YouTube'da yorumlar simgesi bir garip. Ve YouTube logosu siyah. GTA 5 girdiğimde offline mod hatası alıyorum. Discord'da arkadaşlarımla konuşurken sesimin çok az geldiğini söylediler. Sağ altta normalde hava durumu...
  5. BurakSahin68

Oynat/Duraklat tuşu neden çalışmıyor.

Spotify kullanıyorum. Oynat/duraklat ataması dışında g4 ve g5 tuşunda tüm işlemler oluyor. Ama Oynat/Durdur tuşlarını atıyorum çalışmıyor. Neden? Bilen var mı?
  6. BurakSahin68

Bu şekilde Windows 10a dönüş yapılır mı?

benim söylediğim işlem yapılır mı?
  7. BurakSahin68

Bu şekilde Windows 10a dönüş yapılır mı?

Microsoft'un kendi siitesinde aracı indir butonuyla normalde yükselme yapılabiliyor. Windows 11 bir bilgisayarda o tuş ile dosyalarımı saklamak istiyorum seçeneği ile geri dönü yapılabilir mi? Ya da sadece dosyalar silinsin seçeneği ile mi dönüş yapılabilir?
  8. BurakSahin68

Windows 10 geri alma.

Windows 10a geri dönmek istiyorum. Sebebi yok tanıdığım herkes Windows 10 daha güzel diyor. Bir sorun yaşamadım fakat geçmek istiyorum. Dosyalarımı kaybetmeden geçme şansım var mı? Nasıl dönerim.
  9. BurakSahin68

Etkinleştirilmemiş Widows Koyu Tema yapılır mı??

Selamlar, Etkinleştirilmemiş Windows 10 İşletim sistemi kullanıyorum ve koyu tema yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? O Kod yazma işlemleri bana pek güvenilir gelmiyor bilgisayarımı daha yeni aldım ve bir şey olmasından korkuyorum. Nasıl Yapabilrim?
  10. BurakSahin68

Windows 11 yükseltmek FPS düşürür mü?

evet.
  11. BurakSahin68

Peki neden bu sisteme bu kadar kötü diyorlar? Sorunları varamı?
  12. BurakSahin68

Selamlar, bilgisayarımı Windows 11 yapmak istiyorum fakat FPS düşüşü yaşanırmı diye korkuyorum. FPS düşüşü yaşarmıyım? Sistemim ; GTX 1650 İntel Core i5 11400H 16GB Ram (2x8) Şimdiden teşekkürler.😊
Top Bottom