Neler Yeni

Windows 11 yükseltmek FPS düşürür mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berke Yiğit
Selamlar, bilgisayarımı Windows 11 yapmak istiyorum fakat FPS düşüşü yaşanırmı diye korkuyorum. FPS düşüşü yaşarmıyım? Sistemim ; GTX 1650 İntel Core i5 11400H 16GB Ram (2x8) Şimdiden teşekkürler.😊

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yaşamazsınız büyük ihtimalle. yeni ve güncel oyunların çoğunda fps değişmez. belki eski oyunlarda düşebilir ama o da çok önemli derecede olmaz bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berke Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşamazsınız büyük ihtimalle. yeni ve güncel oyunların çoğunda fps değişmez. belki eski oyunlarda düşebilir ama o da çok önemli derecede olmaz bence.
Peki neden bu sisteme bu kadar kötü diyorlar? Sorunları varamı?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Sistem dediğiniz windows 11 mi hocam?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,822
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bende herhangi bir performans düşüşü yaşanmadı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam yeni çıkan her sistemin problemi olur. Windows 8 ve 8.1 de çok kötü çıkmışlardı (8.1'den emin değilim ama 8 baya kötü çıkmıştı diye hatırlıyorum) ama şuanda onlarında problemi yok. Hızlı hızlı düzeltiyorlar problemleri. her geçen gün daha iyiye gidiyor. Sorunları tabii ki var ama ben tasarımını beğeniyorum windows 11'in bence geçilebilir.

marssss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mars
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
windows 11 bence amd işlemciler için stabil değil konun üzerinden aylar geçsede hala windows11 sorunlu bence amd işlemciler için konuşuyorum amd işlemcim var ve oldukça güçlü ancak windows 10da aldığım performansı win11de ne yazıkki alamıyorum sistemim çok iyi bir sistem ona rağmen windows 11 de çok sorun yaşadım şuanda windows 11 deyim ve win10a geçiş yapıcam daha öncede yükleyip silmiştim sandımki düzeltmişlerdir hem amd fix yaması gelmiş geçiş yapayım dedim ona rağmen performan win10da daha iyiydi dostlarım

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
windows 11 bence amd işlemciler için stabil değil konun üzerinden aylar geçsede hala windows11 sorunlu bence amd işlemciler için konuşuyorum amd işlemcim var ve oldukça güçlü ancak windows 10da aldığım performansı win11de ne yazıkki alamıyorum sistemim çok iyi bir sistem ona rağmen windows 11 de çok sorun yaşadım şuanda windows 11 deyim ve win10a geçiş yapıcam daha öncede yükleyip silmiştim sandımki düzeltmişlerdir hem amd fix yaması gelmiş geçiş yapayım dedim ona rağmen performan win10da daha iyiydi dostlarım
helal kanka 6 ay sonra doğru cevabı buldu adam.

Top Bottom