Arama sonuçları: *

• Users: Efe D.
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Efe D.

Windows Etkinleştirme hatası alıyorum

@ApRâ hocam geri nasıl aktif edebilirim bir yolu var mı acaba
  2. Efe D.

1688246371 olmadı hocam 1688246519 hocam merhaba debloat yapmıştım pc ye bence o ayarlar bazı şeyleri devre dışı bırakmış olaabilir mi https://github.com/Sycnex/Windows10Debloater?ysclid=ljkids8ag1640618868 bu debloat 1688246637 hocam merhaba ben debloat yapmıştım ondan kaynaklı olabilir mi...
  3. Efe D.

windows 10 enterprise Ltsc 2019 yükledim lakin böyle bir hata var ve gitmiyor sebebi nedir ? acil yardım lazım çünkü ltsc sürümünde lisans girilmezse pc kendini kapatıyor otomatik olarak 1688246184 @Forjest hocam yardımcı olabilir misin
  4. Efe D.

Windows 11 Akıcımı Nasıl acaba

Valorant oynayan biri olarak bazı kişiler hata akdiguni söylüyor pek fazla bir fps artidi olmadığı söyleniyor acaba yuklemelimiyim ne yapmam gerek win 11 hakkında fikirleriniz neler acaba
  5. Efe D.

Windows 11'e geçilmeli mi?

Ah be keşke valorant acsaydi yoksa kesin İSO dosyasını kurup win 11 kurardım
  6. Efe D.

WINDOWS 11 İYİMİ AKICIMI NASILDIR

Arkadaşlar bazıları valorant oynayamıyorum diyor aman diyeyim dikkat 1633453850 Ben ghost spectre windows 11 sulerlite bekliyorum kesin boş hizmetler vardır bir bekleyecek ghost spectre
  7. Efe D.

WINDOWS 11 İYİMİ AKICIMI NASILDIR

Windows 11 mi yoksa windows 10 ????
  8. Efe D.

Windows 11 vs 10 hangisi daha iyi

Kanka geçtikten sonra fps arttığı veya akicilik bana söylersen sevinirim bekliyorum cevabını
  9. Efe D.

@Leade 1633363174 Sag ol
  10. Efe D.

Windows 11 daha fazla fps verir diyorlar anlamadım gitti gercekten frekans tv den karşılaştırmalar gittim windows 11 dağa iyiydi 1633362961 @Forjest 1633362975 @GADDAR 1633362989 @64Bit
  11. Efe D.

Kanka hangisi daha fazla fps verir kanıt varmı kesinmi yoksa 10 da kalınan ona göre lütfen
  12. Efe D.

Arkadaşlar merhaba windows 11 geçmeyi düşünüyorum 5 ekimde sizce daha fazla performans alırmiyım hangisi daha fazla fps verir acaba
  13. Efe D.

MICROSOFT STORE SILDIM NASIL HERI YUKLEYEBILIRIM

Microsoft store sildim yanlışlıkla nasıl geri yuklecegim acaba bir fikri olan varsa lütfen söylesin nvdia kontrol paneli yada intel kontrol paneli çalışmamaya acil yardım
  14. Efe D.

Windows 10 Pro'mu Home'mu

By arada komedi daha iyi ben modlanmis sürüm kullanmış biri olarak söylüyorum ghost spectre kullandım hız olarak kötüydü abartıldığı kadar iyi değil orjinak daha iyi olduğunu fark ettim servisleri kapattım gereksiz ve sonuç 1,8 ram kullanıyor boşta ghost soectre boşta 1,5 kullanıyordu bence...
  15. Efe D.

WİNDOWS HIZLANDIRICI TWEAK YADA SCRIPT LÜTFEN

Arkadaşlar elinizde script veya tweak uygulaması varsa ise yarayan paylasabilirmisiniz lutgen indirme link ile sjmdiden teşekkürler birde anlatın lutgen nasıl yapacağımızı
  16. Efe D.

En iyi performansı hangi modlu Windows verir?

Spectre dan başka kullandığın oldumu acaba ben ghost spectre valoranta dusuk fps alıyorum
  17. Efe D.

@Forjest
  18. Efe D.

Arkadaşlar lütfen ama lütfen ORJINAL DAHA IYI ONU KULLAN GIBI SEYLER YAZMAYIN ggos,Xtreme liteos,ghost spectre,reviod bunlardan hangisi daha iyi performans veriyor bu söylediğim modlanmis işletimdekiler
  19. Efe D.

EN İYİ WİNDOWS 10 MODLANMIŞ SÜRÜMÜ HANGİSİ

Kanka ghost 21H1 sürümünü yükle oyle bur sorun yaşayacaksın garanti ederim kuzenimden yasasi
  20. Efe D.

EN İYİ WİNDOWS 10 MODLANMIŞ SÜRÜMÜ HANGİSİ

Yardı lutgen bilen kişiler söylesin 1632986321 Hocam sürekli ghost yavaş diyorlar fln filan dön sürümde sorun yaşamadım 200 fps aldığım yerde 45 fps aldım bir arkadaş ekran kartını sil düzelir dedi ama ben çoktan format atmıştım ne yapmam gerek
Geri