Windows 11'e geçilmeli mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Evet geçilir. Aşağıdaki şartları karşılıyorsan geç. Sistemde sorun yok. Bug illaki vardır ama siz farketmezsiniz. Windows 10'dan iyidir. Sistem akıcı. (Senin sisteme göre değişir. Ama SSD varsa geç)

Geç kardeşim, yeter da! En az 10 konu.

• TPM 2.0 Security Boot destekliyorsa
  • SSD varsa(HDD ile de çalışır)
  • Valorant oynamıyorsan (çünkü hala hata veriyor)
  • Daha hoş bir arayüz istiyorsan
geç.
Bu kadar az şart.

Valorant oynuyorum ama win 11 e geçince herhangi bir hata almadım ve heralde 3.07 sürümünde düzeltirler.

Valorant oynuyorum ama win 11 e geçince herhangi bir hata almadım ve heralde 3.07 sürümünde düzeltirler.
Ben hala alıyorum. Olası çözümleri de denedim ama olmuyor. Bilet gönderdim onlar da bilmiyor. Nasıl çözdün ya da sen mi çözdün?

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Ah be keşke valorant acsaydi yoksa kesin İSO dosyasını kurup win 11 kurardım

Nerden indiriyoruz ben halen arıyorum

Valorantta sorun yok szi secure boot açamamışsınızdır. Ben de bu yüzden iki hafta oynayamamıştım.

Evet geçilir. Aşağıdaki şartları karşılıyorsan geç. Sistemde sorun yok. Bug illaki vardır ama siz farketmezsiniz. Windows 10'dan iyidir. Sistem akıcı. (Senin sisteme göre değişir. Ama SSD varsa geç)

Geç kardeşim, yeter da! En az 10 konu.

• TPM 2.0 Security Boot destekliyorsa
  • SSD varsa(HDD ile de çalışır)
  • Valorant oynamıyorsan (çünkü hala hata veriyor)
  • Daha hoş bir arayüz istiyorsan
geç.
Bu kadar az şart.
Haftalar önce insider programı ile geçtim sorum şu ben insider sürümü kullanıyorum w11 home ama insider hemde kurduğumdan beri güncelleme almadım tam sürüm güncelleme olarak geldiyse neden denetle dediğimde hiç yok?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,863
Üyeler
186,551
Son üye
kandemir14
Geri