Hocam 12'ye bakıcam ben de, umarım güzel olur, W10 temasından ziyade gerçek bir işletim sistemi bekliyorum.anladım bakalım bi deneyelim olmazsa döneriz 10 pro'ya 12 çıkana kadar kalırız yapıcak bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
11 için iso'yu windows'un kendi sitesinden indirme aracından mı indirdiniz hocam
Zaten amaç o bence, ucuz yollu Macbook gibimsi bir şey yapmışlar. Sonuç olarak ne macOS olmuş ne Windows. Bence W10 tarzını koruyup üstüne yeni özellikler + performans iyileştirmeleri yapsalar çoğu kişi yeni çıkan Windows'a geçer. W11 çıkalı kaç yıl oldu araştırmalar hala çoğu insanın W11'e geçmediğini gösteriyor. Kullanılanların çoğu yeni laptopla kurulu gelen W11'ler.macbook gibi. görüntüsünü hiç beğenemedim. optimizasyon olarak bişey denilmez ama görünüşünü hiç sevmedim.
Tiny11 ile birlikte kullanabilirsiniz. Normal Windows 11'e göre daha az RAM harcıyor.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Selamlar soru başlıkta ki gibi gayet açık ve basit,
Bu sistem için windows 11'e geçilmeli mi, geçilmesi ise hangi sürümü kurulmasını önerirsiniz ?
Aktif olarak 10 Pro kullanıyorum.
LTSC versiyonu hala tercih edilebilir. 2032'ye kadar desteklenicek. Ayrıca gereksiz uygulamalar ile birlikte gelmiyor.W10'un desteğinin bitmesine 1 yıl kaldı bir zahmet geçin
Ram için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum 32 gb 3600 mhz 16x2 kit takılı şuan da orjinal 11 home uefi olarak kurulum düşünüyorumTiny11 ile birlikte kullanabilirsiniz. Normal Windows 11'e göre daha az RAM harcıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
LTSC versiyonu hala tercih edilebilir. 2032'ye kadar desteklenicek. Ayrıca gereksiz uygulamalar ile birlikte gelmiyor.
RAM kullanımınızı boşa yüksek tutmanın anlamı yok yinede. RAM kullanımından ayrı olarak gereksiz uygulamalar ve hizmetlerden arınmış bir ISO'dur.Ram için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum 32 gb 3600 mhz 16x2 kit takılı şuan da orjinal 11 home uefi olarak kurulum düşünüyorum
Sorunsuz kullanırsın eski sistemlerde de sıkıntı yapmaz ama gereksiz kaynak tüketimi yapar. bu bir verim sağlamaz böyle bir donanıma Windows 8.1/10 daha iyi giderR3 1200AF, RX570, 8GB ram ile hafif debload+ telemetri kapatarak sorunsuz şekilde W11 Pro kullanıyorum.