Windows Etkinleştirme hatası alıyorum

Efe D.

80+
Reaksiyon skoru
23
windows 10 enterprise Ltsc 2019 yükledim lakin böyle bir hata var ve gitmiyor sebebi nedir ? acil yardım lazım çünkü ltsc sürümünde lisans girilmezse pc kendini kapatıyor otomatik olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Forjest hocam yardımcı olabilir misin

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    352.3 KB · Hit: 66
Sorun gider ile deneyin , olmaz ise yeni donanım değiştirdim e tıklayın sonrasında mail isteyecek key mail e kayıtlı ise sorunsuz etkinleşecektir.

Sorun gider ile deneyin , olmaz ise yeni donanım değiştirdim e tıklayın sonrasında mail isteyecek key mail e kayıtlı ise sorunsuz etkinleşecektir.

olmadı hocam

hocam merhaba debloat yapmıştım pc ye bence o ayarlar bazı şeyleri devre dışı bırakmış olaabilir mi
https://github.com/Sycnex/Windows10Debloater?ysclid=ljkids8ag1640618868 bu debloat

hocam merhaba ben debloat yapmıştım ondan kaynaklı olabilir mi acaba sycnex diye geçiyor github indiirp yapmıştım bazı ayarları devre dışı bırkatığı için mi acaba

Ekler

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    114.4 KB · Hit: 44
Debloat yaptıysanız etkinleştirme sunucularını kaldırmış veya bağlantısını kesmiş olabilirsiniz. Daha öncesinde ben de Office için yaşamıştım, aktif edemiyordum. :)

Debloat yaptıysanız etkinleştirme sunucularını kaldırmış veya bağlantısını kesmiş olabilirsiniz. Daha öncesinde ben de Office için yaşamıştım, aktif edemiyordum. :)
@ApRâ hocam geri nasıl aktif edebilirim bir yolu var mı acaba

@ApRâ hocam geri nasıl aktif edebilirim bir yolu var mı acaba
Servisi muhtemelen yeniden kurmanız gerekiyor fakat detayını bilmiyorum. Kendim yeniden düzenleme yaparak, ekstra yaptığım 6-7 gizlilik ayarı vardı onları kaldırmıştım.

Telefon ile etkinleştirme çalışıyorsa oradan bir deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,043
Üyeler
174,050
Son üye
asminozel
Geri