Arama sonuçları: *

• Users: GryAsl
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. GryAsl

2GB RAM ile W10 AÇTIM!

Harbiden ben de anlamadım. 2 GB RAM le satılan "laptop" lar bile var.
  2. GryAsl

Windowsa gelen her güncelleştirmeleri yapmalı mıyız

Ben hiçbirini indirmiyorum genelde. Yılda 1 kere falan ya da zorunlu kıldığında güncelliyorum.
  3. GryAsl

Windows 10 2004 sürümü hala sıkıntılı mı??

Sıkıntılar çözüldü gibi, sıkıntı olsa bile taş çatlasın bir iki haftaya çözülür zaten. Ama çin malı bazı cihazların sürücüleri bozuk çalışmıyor hiç, onu söyleyeyim ne olur ne olmaz.
  4. GryAsl

Geforce Experıence ile 4k Video Çeksem Kaç Fps Düşürür ?

Niye çekip kendin görmüyorsun bu kadar basit bi olayı? Ayrıca 1080p 130 bitrate kayıt alamazsın.
  5. GryAsl

3 tane Windows var ve SSD de windows aşırı kasıyor

Sevinmedim, sadece biraz komik/ironik geldi.
  6. GryAsl

3 tane Windows var ve SSD de windows aşırı kasıyor

Korsan oyun koleksiyonu yapıyorsun.
  7. GryAsl

Photoshop Aşırı Bellek Kullanımı

Bilgisayarında 8 GB RAM varken zaten maksimum ne kadar kullanabilir? Bende 24 GB RAM var ama 8 GB RAM varken sadece 6 GB RAM kullanan Warzone şuan 16 GB dan fazla kullanıyor.
  8. GryAsl

Photoshop Aşırı Bellek Kullanımı

Dostum bu zaten normal olanı değil mi? Bu program RAM kullanır yani gayet. Ayrıca sorun 16 GB a geçtikten sonra değil program en sonunda artık RAM kullanabildiği için böyle. Ayarlar kısmında RAM kullanımını kısıtlayabiliyor olman lazım.
  9. GryAsl

Chrome yüksek cpu kullanımı

W10'un oyun performansı daha yüksek W7'ye göre? Opera GX'de limitleri en düşüğe çekince kullanmak işkence oluyor, bence farklı bir tarayıcı kullanmalı.
  10. GryAsl

alt+tab basınca sadece açık olan sekmeler gözüküyor masaüstü gözükmüyor

W10'da zaten böyle? eğer hiçbir sekmeye basmazsan masaüstü açılıyor.
  11. GryAsl

Ekran kartındanmı yoksa işlemciden mi render alınmalı?

2600X ve RX 570 ile render alıyorken işlemci çok daha öne çıkartıyor kendini benim sistemde. Sadece işlemci kullanman daha mantıklı olacaktır.
  12. GryAsl

Ekran kartındanmı yoksa işlemciden mi render alınmalı?

4 yıldır Vegas Pro kullanıyorum, orada render seçeneklerinden birinde hem gpu hem de CPU kullanabildiğin şeyler var. Yani hem CPU hem de GPU da render alman daha iyi olur. Render için GPU daha mantıklıdır ama ikisini de seçmen lazım.
  13. GryAsl

ANLAMADIĞIM BİŞEY FOTO KOYDUM

Dostum bence indirebileceğin kadar güvenilir anti-virüs indirip bilgisayarı taratman lazım.
  14. GryAsl

After Effect mi kolay sony vegas mı?

Ben vegas pro 13 den beri Vegas kullanırım. Kullanımı daha kolay ve arayüzü daha anlaşılır olduğu için Vegas Pro öneririm her ikisini de kullanmış biri olarak.
Top Bottom