Sıkıntılar çözüldü gibi, sıkıntı olsa bile taş çatlasın bir iki haftaya çözülür zaten. Ama çin malı bazı cihazların sürücüleri bozuk çalışmıyor hiç, onu söyleyeyim ne olur ne olmaz.
Bilgisayarında 8 GB RAM varken zaten maksimum ne kadar kullanabilir? Bende 24 GB RAM var ama 8 GB RAM varken sadece 6 GB RAM kullanan Warzone şuan 16 GB dan fazla kullanıyor.
Dostum bu zaten normal olanı değil mi? Bu program RAM kullanır yani gayet. Ayrıca sorun 16 GB a geçtikten sonra değil program en sonunda artık RAM kullanabildiği için böyle. Ayarlar kısmında RAM kullanımını kısıtlayabiliyor olman lazım.
W10'un oyun performansı daha yüksek W7'ye göre?
Opera GX'de limitleri en düşüğe çekince kullanmak işkence oluyor, bence farklı bir tarayıcı kullanmalı.
4 yıldır Vegas Pro kullanıyorum, orada render seçeneklerinden birinde hem gpu hem de CPU kullanabildiğin şeyler var. Yani hem CPU hem de GPU da render alman daha iyi olur. Render için GPU daha mantıklıdır ama ikisini de seçmen lazım.
Ben vegas pro 13 den beri Vegas kullanırım. Kullanımı daha kolay ve arayüzü daha anlaşılır olduğu için Vegas Pro öneririm her ikisini de kullanmış biri olarak.