Neler Yeni

Photoshop Aşırı Bellek Kullanımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arda Necati Sağır
Bilgisayarımdaki RAM'i 16 yaptıkdan sonra böyle bir problem yaşıyorum. Paint Bucket bile 7-8 dakikada oluyor.
Screenshot_3.png

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Dostum bu zaten normal olanı değil mi? Bu program RAM kullanır yani gayet. Ayrıca sorun 16 GB a geçtikten sonra değil program en sonunda artık RAM kullanabildiği için böyle. Ayarlar kısmında RAM kullanımını kısıtlayabiliyor olman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arda Necati Sağır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bu zaten normal olanı değil mi? Bu program RAM kullanır yani gayet. Ayrıca sorun 16 GB a geçtikten sonra değil program en sonunda artık RAM kullanabildiği için böyle. Ayarlar kısmında RAM kullanımını kısıtlayabiliyor olman lazım.
1- Önceden böyle bir problem yoktu, maksimum 2-3 taş çatlasın 4 gb ram kullanıyordu.
2- RAM kullanımını kısıtlamaya çalışıyorum fakat bir düzelme olmadı.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
1- Önceden böyle bir problem yoktu, maksimum 2-3 taş çatlasın 4 gb RAM kullanıyordu.
2- RAM kullanımını kısıtlamaya çalışıyorum fakat bir düzelme olmadı.
Bilgisayarında 8 GB RAM varken zaten maksimum ne kadar kullanabilir? Bende 24 GB RAM var ama 8 GB RAM varken sadece 6 GB RAM kullanan Warzone şuan 16 GB dan fazla kullanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arda Necati Sağır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarında 8 GB RAM varken zaten maksimum ne kadar kullanabilir? Bende 24 GB RAM var ama 8 GB RAM varken sadece 6 GB RAM kullanan Warzone şuan 16 GB dan fazla kullanıyor.
Hocam demeye çalıştığım şey önceden böyle bir şey olmuyordu. Paint Bucket dediğimiz şeyin 3-4 saniyede olması gerekir fakat bende bu 6-7 dakikayı buluyor. Ayrıca CC 20 de işlem yapmaya başlayınca birden yükseliyor kullanım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,161
Üyeler
167,620
Son üye
AnnTi
Top Bottom