sacrimoni04
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Bilgisayarımdaki RAM'i 16 yaptıkdan sonra böyle bir problem yaşıyorum. Paint Bucket bile 7-8 dakikada oluyor.
1- Önceden böyle bir problem yoktu, maksimum 2-3 taş çatlasın 4 gb ram kullanıyordu.Dostum bu zaten normal olanı değil mi? Bu program RAM kullanır yani gayet. Ayrıca sorun 16 GB a geçtikten sonra değil program en sonunda artık RAM kullanabildiği için böyle. Ayarlar kısmında RAM kullanımını kısıtlayabiliyor olman lazım.
Bilgisayarında 8 GB RAM varken zaten maksimum ne kadar kullanabilir? Bende 24 GB RAM var ama 8 GB RAM varken sadece 6 GB RAM kullanan Warzone şuan 16 GB dan fazla kullanıyor.1- Önceden böyle bir problem yoktu, maksimum 2-3 taş çatlasın 4 gb RAM kullanıyordu.
2- RAM kullanımını kısıtlamaya çalışıyorum fakat bir düzelme olmadı.
Hocam demeye çalıştığım şey önceden böyle bir şey olmuyordu. Paint Bucket dediğimiz şeyin 3-4 saniyede olması gerekir fakat bende bu 6-7 dakikayı buluyor. Ayrıca CC 20 de işlem yapmaya başlayınca birden yükseliyor kullanım.Bilgisayarında 8 GB RAM varken zaten maksimum ne kadar kullanabilir? Bende 24 GB RAM var ama 8 GB RAM varken sadece 6 GB RAM kullanan Warzone şuan 16 GB dan fazla kullanıyor.