Photoshop Aşırı Bellek Kullanımı

Reaksiyon skoru
32
Bilgisayarımdaki RAM'i 16 yaptıkdan sonra böyle bir problem yaşıyorum. Paint Bucket bile 7-8 dakikada oluyor.
Screenshot_3.webp

Dostum bu zaten normal olanı değil mi? Bu program RAM kullanır yani gayet. Ayrıca sorun 16 GB a geçtikten sonra değil program en sonunda artık RAM kullanabildiği için böyle. Ayarlar kısmında RAM kullanımını kısıtlayabiliyor olman lazım.

Dostum bu zaten normal olanı değil mi? Bu program RAM kullanır yani gayet. Ayrıca sorun 16 GB a geçtikten sonra değil program en sonunda artık RAM kullanabildiği için böyle. Ayarlar kısmında RAM kullanımını kısıtlayabiliyor olman lazım.
1- Önceden böyle bir problem yoktu, maksimum 2-3 taş çatlasın 4 gb ram kullanıyordu.
2- RAM kullanımını kısıtlamaya çalışıyorum fakat bir düzelme olmadı.

1- Önceden böyle bir problem yoktu, maksimum 2-3 taş çatlasın 4 gb RAM kullanıyordu.
2- RAM kullanımını kısıtlamaya çalışıyorum fakat bir düzelme olmadı.
Bilgisayarında 8 GB RAM varken zaten maksimum ne kadar kullanabilir? Bende 24 GB RAM var ama 8 GB RAM varken sadece 6 GB RAM kullanan Warzone şuan 16 GB dan fazla kullanıyor.

Bilgisayarında 8 GB RAM varken zaten maksimum ne kadar kullanabilir? Bende 24 GB RAM var ama 8 GB RAM varken sadece 6 GB RAM kullanan Warzone şuan 16 GB dan fazla kullanıyor.
Hocam demeye çalıştığım şey önceden böyle bir şey olmuyordu. Paint Bucket dediğimiz şeyin 3-4 saniyede olması gerekir fakat bende bu 6-7 dakikayı buluyor. Ayrıca CC 20 de işlem yapmaya başlayınca birden yükseliyor kullanım.

Geri