Arama sonuçları: *

1. Meliordie

W11 Karşılanamıyor Hatası

Üzme kendini brom, devam et win10 ile, Bir işletim sistemini çıkar çıkmaz kurmak zorunda değilsin zaten birçok hatalar ile karşılacaksın kobay olmaya değer mi? Win 10 mis gibi.
  2. Meliordie

Windows 8.1 format atarken ürün anahtarı istemesi

Orası muamma olduğu için key almanı tavsiye ettim 35 lira yüksek bir meblağ değil. 1620282760 Güvenlik önemli mesele. 1620282859 Satışta ram ve anakartım var, madem durumunuz hiç yok, satılsın ben temin ederim özelden yollarım sana hocam.
  3. Meliordie

Pro sürüm için. 1620282187 Anlıyorum kasım kasım kasılır yalnız baştan söyleyeyim. İlk fırsatta yanına en azından 2gb daha ilave edin slot boş ise.
  4. Meliordie

https://lisans.store/microsoft/windows-81-pro-retail-113090349
  5. Meliordie

O halde 8.1 32bit olanlardan birini kurun.
  6. Meliordie

Ram takviyesi yapma şansınız var mı? 1620281997 Windows 10'a geçin bence, İlla 8.1 kullanacağım dersen. Lisansstore'dan OEM key satın al ben win10 için aldım güvenilir.
  7. Meliordie

Atlanmıyor mu o kısım? Sorması ayıp olmasın sisteminiz nedir ram işlemci HDD ?
  8. Meliordie

Sevilen Ve nefret edilen Windowslar

Xp professional adamdır. Win 7 etkilemişti stabilitesi Aero efektleri falan. Win8 pişmanlık. Win 8.1 toparlanmış ve sorunsuz hali
  9. Meliordie

Format Sonrası Kurulumlar

Utility kısmında lazım olan bir şey varsa kur, yok ise tavsiye etmem. Lan kısmını indir, bios güncel değilse onu da indir ve güncelle, audio kısmını indir bir de.
  10. Meliordie

Format Sonrası Kurulumlar

Kurulumu tamamladığınızı varsayıyorum, sırasıyla chipset driver, ekran kartı driver, sonra geriye kalan gerekli tüm driverları anakartın sitesinden indirebilirsiniz. Windows güncellemesi yapın, Antivirüs programı edinin, Coded pack kurun. Oyunlar zaten dx benzeri ne gerekiyorsa kuruyor. Sonra...
Top Bottom