Bunları denermisin sürümün hangisiyse ;Arkadaşlar Windows 8 enterprise 32 bit bilgisayarımı Windows 8.1 yükseltiyorum ancak bios dan formata girdiğimizde ürün anahtarı istiyo ve googleda ürün anahtarı var onları girsem sorun olurmu
Atla kısmı yo malesefAtlanmıyor mu o kısım?
Sorması ayıp olmasın sisteminiz nedir ram işlemci HDD ?
Standart olanı çalışıyor en üstteki ama ben bu keyi girersem key sayesinde bilgilerim ele geçirilmez demiBunları denermisin sürümün hangisiyse ;
Windows 8.1 Standart: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT
Windows 8.1 Pro: XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
Windows 8.1 Single Language: Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC
Maalesef yok.Ram takviyesi yapma şansınız var mı?
Ben Windows 10 geçmeyi düşünüyorum ama win 8 de Minecraft 200 fps win 10 da 40 fps oluyorRam takviyesi yapma şansınız var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 10'a geçin bence,
İlla 8.1 kullanacağım dersen. Lisansstore'dan OEM key satın al ben win10 için aldım güvenilir.
Pro sürüm için.Windows 8.1 Pro Retail - Lisans Store -
lisans satın al,windows 10 pro satın al,office satın al,adobe lisans satın al,steam key,windows 8,windows 7,windows 10lisans.store
Paralı alma imkanım yok Googledaki kodlar var onları yaparsam güvenlik sorunu yaşarmıyım keye ulaşıp pc yi hacklemek gibiWindows 8.1 Pro Retail - Lisans Store -
lisans satın al,windows 10 pro satın al,office satın al,adobe lisans satın al,steam key,windows 8,windows 7,windows 10lisans.store