Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Hocam bilmiyorsanız lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayınız.Güvenlik önemli mesele.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bilmiyorsanız lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayınız.Güvenlik önemli mesele.
dediğniz dosya google tarafından zararlı dosya algıladı.Sen ei.cfg dosyasının güvenlik sorunu olduğunu mu söyledin? Ben mi yanlış anladım?
nasıl yapıcağımı anladım ama zararlı yazalım algılıyo dosyayıBir şey bilmiyor demek ki. Ei.cfg dosyası Windows 10 isolarında mevcut zaten, amacı Windows'un nasıl derlenip kurulacağını belirten basit bir config dosyası. Windows 8.1'de yok çünkü başka sürümleri yok ve paralı almayanlar kurmasın istiyorlar.
Söyledim aslında ei.cfg dosyasını indirip USB içinde sources kısmına atacak da diğer kişi güvenlik falan diyip korkutuyor durduk yere. Güvenlik sekmesinde mesajı yoktur, Allah bilir belki sadece Kaspersky indirin çıkın diyordur ama burada atıyor.
O zaman sadece kodlarını vereyim.dediğniz dosya google tarafından zararlı dosya algıladı.
Atla kısmı olmaz zaten, sürümü söyle ben anahtar atarım.Arkadaşlar Windows 8 enterprise 32 bit bilgisayarımı Windows 8.1 yükseltiyorum ancak bios dan formata girdiğimizde ürün anahtarı istiyo ve googleda ürün anahtarı var onları girsem sorun olurmu
tamam yapıcam.O zaman sadece kodlarını vereyim.
[Channel]
Retail
[VL]
0
Bunu not defterine yaz ve farklı kaydet diyerek ei.cfg olarak kaydet. Ayrıca zararlı dosya değil, potansiyel olarak zarar verme ihtimali olabilir diye öyle diyor. CFG dosyaları genelde internetten indirilmez.
anahtar var güvenli sorunu yaşarmıyım o keyleri girersem.Atla kısmı olmaz zaten, sürümü söyle ben anahtar atarım.
Anahtardan ne olabilirki ? anahtar çok normal çalışmazsa bana söylersiniz ben atarım.tamam yapıcam.
anahtar var güvenli soruu yaşarmıyım o keyleri girersem.
Herhangi bir şirket key'i ise bazı ayarları sana sormaz. Update'leri ona göre alırsın, onun dışında virüs riski yok.tamam yapıcam.
anahtar var güvenli sorunu yaşarmıyım o keyleri girersem.
Öyle algılaması normal, sorun olmaz zararlı dosyayı koru deyin.dediğniz dosya google tarafından zararlı dosya algıladı.
2 GB RAM ile win10 kullanma çalınç.Ram takviyesi yapma şansınız var mı?
Windows 10'a geçin bence,
İlla 8.1 kullanacağım dersen. Lisansstore'dan OEM key satın al ben win10 için aldım güvenilir.
2 sini de sil sonra yeni dieceksin.Nedense ileri seçeneğini tıklanmıyor.
Silersem sorun olma değil mi2 GB RAM ile win10 kullanma çalınç.
2 sini de sil sonra yeni dieceksin.
Olmaz sil sonradan ekle kısmına bas onayla ilerleyebilecek.Silersem sorun olma değil mi
Sildim kendiliğinden ekledi 465 gb dosya eklediOlmaz sil sonradan ekle kısmına bas onayla ilerleyebilecek.