- Konu Sahibi Konu Sahibi
Slot bozuk maalesefPro sürüm için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlıyorum kasım kasım kasılır yalnız baştan söyleyeyim. İlk fırsatta yanına en azından 2gb daha ilave edin slot boş ise.
Slot bozuk maalesefPro sürüm için.
Anlıyorum kasım kasım kasılır yalnız baştan söyleyeyim. İlk fırsatta yanına en azından 2gb daha ilave edin slot boş ise.
Windows 8.1'e özel olarak atlanmıyor. Windows 7 de orijinal keysiz inmiyor sitesinden mesela. cfg dosyası gerekiyor.Atlanmıyor mu o kısım?
Sorması ayıp olmasın sisteminiz nedir ram işlemci HDD ?
Evet böyle bir şey duymuştum ama kurulum yaptıktan sorma isteyince girmeme gibi bir hakkımız varmıYahu bu key aldırma merakı ne hemen?
ei.cfg (dropbox.com)
Al bu sitedeki ei.cfg dosyasını sources içine at, key istemez. Kurduktan sonra ister.
Evet girmeyebilirsin ama 1 ay deneme süresi olarak kalır. Kişiselleştirme yapamıyorsun key girmeyince ve sağ altta etkinleştir yazısı oluyor.Evet böyle bir şey duymuştum ama kurulum yaptıktan sorma isteyince girmeme gibi bir hakkımız varmı
Zaten şuan ki win8 32 biti öyle kullanıyorum sıkıntı değil benim için ama güvenlik sorunu yaşamam değilmi ei.cfg dosyasını o dosyaya atıncaEvet girmeyebilirsin ama 1 ay deneme süresi olarak kalır. Kişiselleştirme yapamıyorsun key girmeyince ve sağ altta etkinleştir yazısı oluyor.
İçinde yazanlara sağ tıklayıp düzenle diyerek bakabilirsin. Önemli bir şey yazmıyor, sürüm seçimi ve key isteğini manuel yapıp böylece key ekranını atlama butonunu ortaya çıkartıyor.Zaten şuan ki win8 32 biti öyle kullanıyorum sıkıntı değil benim için ama güvenlik sorunu yaşamam değilmi ei.cfg dosyasını o dosyaya atınca
Orası muamma olduğu için key almanı tavsiye ettim 35 lira yüksek bir meblağ değil.Zaten şuan ki win8 32 biti öyle kullanıyorum sıkıntı değil benim için ama güvenlik sorunu yaşamam değilmi ei.cfg dosyasını o dosyaya atınca
Güvenlik önemli mesele.Yahu bu key aldırma merakı ne hemen?
ei.cfg (dropbox.com)
Al bu sitedeki ei.cfg dosyasını sources içine at, key istemez. Kurduktan sonra ister.
Satışta ram ve anakartım var, madem durumunuz hiç yok, satılsın ben temin ederim özelden yollarım sana hocam.Zaten şuan ki win8 32 biti öyle kullanıyorum sıkıntı değil benim için ama güvenlik sorunu yaşamam değilmi ei.cfg dosyasını o dosyaya atınca
CiddimisnOrası muamma olduğu için key almanı tavsiye ettim 35 lira yüksek bir meblağ değil.
Güvenlik önemli mesele.
Satışta ram ve anakartım var, madem durumunuz hiç yok, satılsın ben temin ederim özelden yollarım sana hocam.
Sen ei.cfg dosyasının güvenlik sorunu olduğunu mu söyledin? Ben mi yanlış anladım?Orası muamma olduğu için key almanı tavsiye ettim 35 lira yüksek bir meblağ değil.
Güvenlik önemli mesele.
Satışta ram ve anakartım var, madem durumunuz hiç yok, satılsın ben temin ederim özelden yollarım sana hocam.
Hayır bu microsoftun verdiği ücretsiz keylerStandart olanı çalışıyor en üstteki ama ben bu keyi girersem key sayesinde bilgilerim ele geçirilmez demi
anladım.Hayır bu microsoftun verdiği ücretsiz keyler
galiba öyle demek istedi.Sen ei.cfg dosyasının güvenlik sorunu olduğunu mu söyledin? Ben mi yanlış anladım?
Bir şey bilmiyor demek ki. Ei.cfg dosyası Windows 10 isolarında mevcut zaten, amacı Windows'un nasıl derlenip kurulacağını belirten basit bir config dosyası. Windows 8.1'de yok çünkü başka sürümleri yok ve paralı almayanlar kurmasın istiyorlar.anladım.
galiba öyle demek istedi.
Söyledim aslında ei.cfg dosyasını indirip USB içinde sources kısmına atacak da diğer kişi güvenlik falan diyip korkutuyor durduk yere. Güvenlik sekmesinde mesajı yoktur, Allah bilir belki sadece Kaspersky indirin çıkın diyordur ama burada atıyor.@#include<user> 'ın dediği gibi ei.cfg dosyası ile orayı atlayabilirsiniz. Güvenlik sorunu falan oluşturmaz hiçbir şekilde. Uydurmayın. @#include<user> Hocam siz anlatırsınız nasıl yapılacağını.