Neler Yeni

Windows 8.1 format atarken ürün anahtarı istemesi

Ali uysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ali uysal
Pro sürüm için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlıyorum kasım kasım kasılır yalnız baştan söyleyeyim. İlk fırsatta yanına en azından 2gb daha ilave edin slot boş ise.
Slot bozuk maalesef

Ali uysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ali uysal
Evet girmeyebilirsin ama 1 ay deneme süresi olarak kalır. Kişiselleştirme yapamıyorsun key girmeyince ve sağ altta etkinleştir yazısı oluyor.
Zaten şuan ki win8 32 biti öyle kullanıyorum sıkıntı değil benim için ama güvenlik sorunu yaşamam değilmi ei.cfg dosyasını o dosyaya atınca

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Zaten şuan ki win8 32 biti öyle kullanıyorum sıkıntı değil benim için ama güvenlik sorunu yaşamam değilmi ei.cfg dosyasını o dosyaya atınca
İçinde yazanlara sağ tıklayıp düzenle diyerek bakabilirsin. Önemli bir şey yazmıyor, sürüm seçimi ve key isteğini manuel yapıp böylece key ekranını atlama butonunu ortaya çıkartıyor.

Meliordie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ramazan Üyücü
Orası muamma olduğu için key almanı tavsiye ettim 35 lira yüksek bir meblağ değil.

Yahu bu key aldırma merakı ne hemen?
ei.cfg (dropbox.com)

Al bu sitedeki ei.cfg dosyasını sources içine at, key istemez. Kurduktan sonra ister.
Güvenlik önemli mesele.

Satışta ram ve anakartım var, madem durumunuz hiç yok, satılsın ben temin ederim özelden yollarım sana hocam.

Ali uysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ali uysal
Orası muamma olduğu için key almanı tavsiye ettim 35 lira yüksek bir meblağ değil.

Güvenlik önemli mesele.

Satışta ram ve anakartım var, madem durumunuz hiç yok, satılsın ben temin ederim özelden yollarım sana hocam.
Ciddimisn

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze

Güvenlik önemli mesele.

Sen ei.cfg dosyasının güvenlik sorunu olduğunu mu söyledin? Ben mi yanlış anladım?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
anladım.

galiba öyle demek istedi.
Bir şey bilmiyor demek ki. Ei.cfg dosyası Windows 10 isolarında mevcut zaten, amacı Windows'un nasıl derlenip kurulacağını belirten basit bir config dosyası. Windows 8.1'de yok çünkü başka sürümleri yok ve paralı almayanlar kurmasın istiyorlar.

@#include<user> 'ın dediği gibi ei.cfg dosyası ile orayı atlayabilirsiniz. Güvenlik sorunu falan oluşturmaz hiçbir şekilde. Uydurmayın. @#include<user> Hocam siz anlatırsınız nasıl yapılacağını.
Söyledim aslında ei.cfg dosyasını indirip USB içinde sources kısmına atacak da diğer kişi güvenlik falan diyip korkutuyor durduk yere. Güvenlik sekmesinde mesajı yoktur, Allah bilir belki sadece Kaspersky indirin çıkın diyordur ama burada atıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,071
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom