Arama sonuçları: *

1. Moonlighter

0 bilgisayara Windows 10 nasıl kurulur

Anlatarak olmaz şefim zor olur bilmeyen adam için, sen en iyisi youtube dan video aç tertemiz görsel olarak yap yüklemeni hayırlı olsun sistemin de.
  2. Moonlighter

Am4 den Am5 geçince format gerekir mi?

Açıyormuş arkadaşlar ama oyun testi yapmadım. Windows isosunu indirip formatladım ne olur ne olmaz diyerek.
  3. Moonlighter

Kurulum aracanı indirecek kadar açsa yeter yanlışlıkla format flash diskini yapmayı unuttum 🤣🤣
  4. Moonlighter

Yaşlandık be reis 🥲
  5. Moonlighter

Bir deneyeyim bakalım ne olacak buraya yazarım 🫡 elde bulunsun ileride karşınıza çıkarsa öğrenmiş olursunuz 2 saate yazıyorum sistemi toplayayım.
  6. Moonlighter

Arkadaşlar ssd, ekran kartı aynı ama hali ile anakart, işlemci Ram değişti 5600den 7500f geçtim gerekiyor mu? Sebep olarak bir ton oyunu bir daha yüklemeye üşenmem.
  7. Moonlighter

asus rog strix g16 g614jv wifi yok

Siz de bu kısımda wifi ile ilgili bir şey yok mu Ethernetten bağladım deyince otomatik yüklemiştir diye düşündüm benim hatam.
  8. Moonlighter

asus rog strix g16 g614jv wifi yok

Update yaparken kurmuş olması gerek. Ekstra olarak aygıt yöneticisinde>kablosuz adaptörün ismini bulup manuel de indirebilirisiniz.
  9. Moonlighter

Full excel programını nerden indirebilirim?

Microsoft office paralı ama outlook hesabına girersen herhangi bir tarayıcıdan, tarayacı üstünden microsoft office kullanımı ücretsiz. Böyle bir kolaylık yapmışlar.
  10. Moonlighter

Windows 11'e Geçilir mi?

Cidden performans farkı var mı ki, ben ikisini de kullanıyorum ama win10 daha rahat geliyor işi açıkçası.
  11. Moonlighter

Tam Ekran Uygulama Açınca Parlaklığım Düşüyor

Knk bende ki monster fn+6 ses açma var 🤣
  12. Moonlighter

windowsu nasıl pro versiyona çevirebilirim

Normal de herhangi bir silme işlemi olmaz hocam ama bence siz ne olur olmaz öndemli resimlerinizi dosylasınızı yedekleyin isterseniz. Ama olmaz %99
  13. Moonlighter

İşletim sistemi kurulan laptop iade alınır mı?

dostum flash diske küçük işletim sistemi gibi kurulan programlar var direk format atmak için ama bence bunlara hiç gerek yok crackli win ison varya reis rufus programı ile yeniden flash diskine kur sonra win kurulum ekranında disk seçimi yerinde hepsini formatla sonra kurulumdan çık bu kadar basit.
  14. Moonlighter

Oyunu Tam Ekran Yapınca Parlaklığım %1 oluyor

Denedim onu da önceden ama yine işe yaramadı :(
  15. Moonlighter

Oyunu Tam Ekran Yapınca Parlaklığım %1 oluyor

Win11 geçtikden sonra arkadaşlar herhangi bir oyun veya prgoramı tam ekran açınca laptobum parlaklığı %1'e düşüyor. Sebebi nedir. Tüm tasarruf modları da kapalı... sistem:4200u,840m,8gb ram
  16. Moonlighter

Tam Ekran Uygulama Açınca Parlaklığım Düşüyor

Arkadaşlar geçen hafta win11'e geçtim laptobum da garip bir şekil de tam ekran açılan uygulamalar da parlaklığım en düşük moda geçiyor. Tüm tasaruf modları kapalı ama sorunu anlamadım yardımcı olur musunuz.
  17. Moonlighter

Asus GPUTweak Tam Çalışmıyor

Arkadaşlar gputweak ile işlemcimi veya ekran kartı hızım gibi değerleri seçtiğim program çöküyor tikleri kaldırdığımda tek ekran kartı sıcaklığı kullanımı ve fps değerini veriyor gerisini açtığımda çöküyor direk 2 farklı pc de yaptım hepsinde aynı. Msı afterburneda ama öyle bir sorun yaşamıyorum...
  18. Moonlighter

İtopyadan topladığım sisteme nasıl Windows yüklerim?

Çok da sorun olmaz yalnız windowsu direk olarak flasha atmıyorsunuz program ile atmanız gerek rufus programı bunun için ideal biliyorsunuzdur belki ama ben ne olur olmaz diye yazdım <3
  19. Moonlighter

Format İçin Sil ile Biçimlendirin Farkı Nedir?

Sorun olmaz kuracağınız diskin bölümünü otomatik biçimlendirir.
Top Bottom