Neler Yeni

İşletim sistemi kurulan laptop iade alınır mı?

kero1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
Merhaba arkadaşlar
Freedos bir laptop aldım iade etmek istiyorum fakat crackli w10 kurdum.
Geçen hafta salı geldi.
Sıfırlayıp göndersem iade alırlar mı ?
Sıfırlarken usb vb bişey lazım mı ya da başka yöntemleri varsa söyler misiniz
Yardımcı olursanız sevinirim.

kero1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu iade işine karşıyım arkadaş ben niye açılmış cihaz alayım
İnsanlar beğenmemiş olabilir. Aldığı cihaz istediği gereksinimleri karşılamamış olabilir. 14 günlük iade hakkı var sonuçta.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,016
İsim
Lokman Doğan
O beni bağlamaz düzgün inceleyip alsın istediği gereksim ney halı yıkamasını filan beklemek heralde ?
Nie bu kadar zoruna gidiyor ki? Başına gelse eminim ki sen de iade etcen. Teknoloji ürünlerde kronik sorun olabiliyor şans işi bu belki başına bu gelmiştir

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
dostum flash diske küçük işletim sistemi gibi kurulan programlar var direk format atmak için ama bence bunlara hiç gerek yok crackli win ison varya reis rufus programı ile yeniden flash diskine kur sonra win kurulum ekranında disk seçimi yerinde hepsini formatla sonra kurulumdan çık bu kadar basit.

kero1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
dostum flash diske küçük işletim sistemi gibi kurulan programlar var direk format atmak için ama bence bunlara hiç gerek yok crackli win ison varya reis rufus programı ile yeniden flash diskine kur sonra win kurulum ekranında disk seçimi yerinde hepsini formatla sonra kurulumdan çık bu kadar basit.
Hocam çok teşekkür ederim sağolun

Farway

80+ Silver
bu iade işine karşıyım arkadaş ben niye açılmış cihaz alayım
O zaman incelemek için nasıl fırsat sunacak? Herkes aynı ürünü beğenmeyebilir dostum,ya da üründe sorun olabilir. Ayrıca satıcılık bir durum yok üretici ya da distribütör'ü bağlayan bir durum eğer ki garanti ithalatçıdan değilse.

Top Bottom