Neler Yeni

0 bilgisayara Windows 10 nasıl kurulur

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
Arkadaşlar gaminggen den hazır bir sistem aldım
Hala elime ulaşmadı ama diğer çevre birimlerin hepsi hazır sadece kasanın gelmesini bekliyorum o da 2 3 güne gelecek
Fakat bilgisayarı açtığımda windowsu nasıl kurmam lazım bunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
Anlatarak olmaz şefim zor olur bilmeyen adam için, sen en iyisi youtube dan video aç tertemiz görsel olarak yap yüklemeni hayırlı olsun sistemin de.

Burak SR

80+
Windows 11 flash bellek hazırlama ve kurulumu için yardımcı olacak video.

Windows 11 kurmanı öneririm, Windows 11 İso dosyasını indir.

Rufus programını indir.

Sağlamlisans sitesi üzerinden Windows 11 Home Oem key satın al ve kurulum yaparken gir.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,239
İsim
Emre siyah
kurulu geliyor zaten ggenden ben mi yanlış biliyorum?

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlatarak olmaz şefim zor olur bilmeyen adam için, sen en iyisi youtube dan video aç tertemiz görsel olarak yap yüklemeni hayırlı olsun sistemin de.
Teşekkür ederim öyle mi yapayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kurulu geliyor zaten ggenden ben mi yanlış biliyorum?
Yok ya gelmiyo bence

Windows 11 flash bellek hazırlama ve kurulumu için yardımcı olacak video.

Windows 11 kurmanı öneririm, Windows 11 İso dosyasını indir.

Rufus programını indir.

Sağlamlisans sitesi üzerinden Windows 11 Home Oem key satın al ve kurulum yaparken gir.

Windows 11 paralı değil mi

YBÖzhal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yuşa Berat Özhal
Teşekkür ederim öyle mi yapayım

Yok ya gelmiyo bence

Windows 11 paralı değil mi
Kral w10 dan şaşma. Daha w11 in yiyeceği ekmek sayısı çok. Tabii sana kalmış, tercih senin. Windows yüklemek için öncelikle bir usb belliğin olması gerekiyor. Usb ye w10 kurulum dosyalarını indirdikten sonra kuracağın bilgisayara usb yi tak. Ardından boot ayarlarına girmek için anakartın bios tuşuna (dell, f12,f11,f5, vs gibi tuşlara var. Ekran açılırken genelde sağ alt veya sol altta yazıyor tuş) Biosa girdikten sonra bir kaç ayar yapman gerekiyor. Buraya geldikten sonra yazarsan detaylarını anlatayım

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral w10 dan şaşma. Daha w11 in yiyeceği ekmek sayısı çok. Tabii sana kalmış, tercih senin. Windows yüklemek için öncelikle bir usb belliğin olması gerekiyor. Usb ye w10 kurulum dosyalarını indirdikten sonra kuracağın bilgisayara usb yi tak. Ardından boot ayarlarına girmek için anakartın bios tuşuna (dell, f12,f11,f5, vs gibi tuşlara var. Ekran açılırken genelde sağ alt veya sol altta yazıyor tuş) Biosa girdikten sonra bir kaç ayar yapman gerekiyor. Buraya geldikten sonra yazarsan detaylarını anlatayım
Peki USB var da içine o dosyaları nasıl indirecem internet kafeye mı gitsem nerden indirecem

YBÖzhal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yuşa Berat Özhal
Peki USB var da içine o dosyaları nasıl indirecem internet kafeye mı gitsem nerden indirecem
eğer etrafındaki herhangi bir bilgisayarı, laptopu olan yoksa mecburen internet kafeye gideceksin

Top Bottom