Arama sonuçları: *

1. Mutluleymun

Depolama alanım nasıl da oluyor doluyor ?

https://windirstat.net/ Şunu indirip bi tarama yapın isterseniz
  2. Mutluleymun

Depolama alanım nasıl da oluyor doluyor ?

Pubg'nin Test server'ını falan indirirseniz 70-80 gb'ı geçiyor indirdiyseniz silin
  3. Mutluleymun

Bilgisayarım freedosmu?

Pc'yi açtığında ekrana bios geliyorsa freedosdur 1615377387 Boş yapma valo gel
  4. Mutluleymun

Pc sıfırlamadan önce dosyaları nereye yedekleyebilirim

Şu an yüklemeye başladım klasörü, yükleniyor Drive'a ama ordan tekrar indirebilme konusunda korkuyorum dosyanın yok olma gibi bir ihtimali var mı Drive'a yüklendikten sonra indirebilir miyim?
  5. Mutluleymun

Pc sıfırlamadan önce dosyaları nereye yedekleyebilirim

Bilgisayarımı sıfırlayacağım dosyalarımı yedekleyebilecek bir usb belleğim ya da harici diskim yok Google Drive'a atıp sıfırladıktan sonra Drive hesabımdan indirebilir miyim? Dosya boyutu 8.85 GB
  6. Mutluleymun

Laptop’a format attıktan sonra neler kurulmalı ve yapılmalı?

Bilgisayara önceden çok crack indirmiştim şu an malwerebytes ile taradığımda tehdit bulmuyor sence sadece windows sıfırlaması yeter mi ve ben malwerebytes kullanmak için windows defender kapatmıştım şimdi açamıyorum sence windows üzernden sıfırlasam defender geri gelir mi?
  7. Mutluleymun

Laptop’a format attıktan sonra neler kurulmalı ve yapılmalı?

Laptop’um var çok fazla performans düşüşü yaşıyorum bi format atıp içini temizleteciğim formattan sonra kurulması gereken driverlar neler ve neler yapmam gerek formattan sonra?
  8. Mutluleymun

Malwerebytes Free kullanılır mı?

Bilgisayara Malwerebytes yükleyip silmiştim ama Windows Defender'ı açamıyorum Malwerebytes'ın free sürümü yeterince iyi midir?
  9. Mutluleymun

Power Point nasıl indiririm ve ücretsiz kullanabilirm?

https://www.tamindir.com/web/microsoft-powerpoint-online/ Burdan web üzerine ekleyebiliyorsun.
  10. Mutluleymun

Windows 10 masaüstü bu tarz temalar sistemi yavaşlatır mı?

Bulamadım birsürü link var
  11. Mutluleymun

Windows 10 masaüstü bu tarz temalar sistemi yavaşlatır mı?

Zip yükle diyor da zip linkini bulamadım nerede sen bulabildin mi?
Top Bottom