Neler Yeni

Windows 10 masaüstü bu tarz temalar sistemi yavaşlatır mı?

Messi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Onur
Yapımı oldukça kolay video'da görebileceğiniz ve fotoğrafta ise final hali görünüm. Oldukça şık ve güzel duruyor ancak sistemde boşa yavaşlamalara sebep olur mu böyle şeyler?

SON HALİ
SS.png

cbrceran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
murat
Yapımı oldukça kolay video'da görebileceğiniz ve fotoğrafta ise final hali görünüm. Oldukça şık ve güzel duruyor ancak sistemde boşa yavaşlamalara sebep olur mu böyle şeyler?

SON HALİ
Alıntıyı görüntüle
tabikide yavaşlatır.Bilgisayar masüstü simgelerini açarken bile az da olsa zorlanır.Ben arka planı tam siyah yaptım ve masaüstünde hiç bir simge bulundurmuyorum pc açılışı %5 oranda daha hızlı açılıyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
tabikide yavaşlatır.Bilgisayar masüstü simgelerini açarken bile az da olsa zorlanır.Ben arka planı tam siyah yaptım ve masaüstünde hiç bir simge bulundurmuyorum PC açılışı %5 oranda daha hızlı açılıyor
O dediğin HDD için geçerli.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Yüksek çözünürlüklüyse açılış süresini uzatır. Onun yerine sadece sırf siyah tema kullanabilirsin.

Messi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Messi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulamadım birsürü link var
En aşağı inersen 4 adet mavi buton var dropbox, drive vs. oradan seçebilirsin.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
En aşağı inersen 4 adet mavi buton var dropbox, drive vs. oradan seçebilirsin.
Eyvallah kral

Y1G1Tr55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
YİĞİT MELİK TAN

SON HALİ
Alıntıyı görüntüle
bilgisayarın açılış süresi yavaşlar biraz birde bu program tahminimce işlemcini kullanacak ama gördüğüm kadarıyla sistemin güçlü ve senin bilgisayarını pek etkileyeceğini sanmıyorum ayrıca senin de dediğin gibi benimde hoşuma gitti :D

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Yanlış bilmiyorsam bu tür şeyler ram kullanımını biraz artırıyor onun dışında çok bir şey olacağını sanmıyorum .

Messi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Onur
bilgisayarın açılış süresi yavaşlar biraz birde bu program tahminimce işlemcini kullanacak ama gördüğüm kadarıyla sistemin güçlü ve senin bilgisayarını pek etkileyeceğini sanmıyorum ayrıca senin de dediğin gibi benimde hoşuma gitti :D
Aynen öyle DA-3 bekliyorum daha. Bakalım gelsin her şey tamam olunca bir denerim belki :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,233
Üyeler
164,798
Son üye
NovaTR_