tabikide yavaşlatır.Bilgisayar masüstü simgelerini açarken bile az da olsa zorlanır.Ben arka planı tam siyah yaptım ve masaüstünde hiç bir simge bulundurmuyorum pc açılışı %5 oranda daha hızlı açılıyorYapımı oldukça kolay video'da görebileceğiniz ve fotoğrafta ise final hali görünüm. Oldukça şık ve güzel duruyor ancak sistemde boşa yavaşlamalara sebep olur mu böyle şeyler?
SON HALİ
Alıntıyı görüntüle
O dediğin HDD için geçerli.tabikide yavaşlatır.Bilgisayar masüstü simgelerini açarken bile az da olsa zorlanır.Ben arka planı tam siyah yaptım ve masaüstünde hiç bir simge bulundurmuyorum PC açılışı %5 oranda daha hızlı açılıyor
Zip yükle diyor da zip linkini bulamadım nerede sen bulabildin mi?Yapımı oldukça kolay video'da görebileceğiniz ve fotoğrafta ise final hali görünüm. Oldukça şık ve güzel duruyor ancak sistemde boşa yavaşlamalara sebep olur mu böyle şeyler?
SON HALİ
Alıntıyı görüntüle
Açıklama vardı videonun buldun mu? atayım mı?Zip yükle diyor da zip linkini bulamadım nerede sen bulabildin mi?
Yeni sistemi bekliyorum 512GB SSD olacak zaten denerim o haldeSSD varsa hayır.
Bulamadım birsürü link varAçıklama vardı videonun buldun mu? atayım mı?
Bulamadım birsürü link var
Eyvallah kralEn aşağı inersen 4 adet mavi buton var dropbox, drive vs. oradan seçebilirsin.Simplify Your Desktop - Elegant New Look 2019
This is the Elegant Windows 10 theme design for clean minimal desktop! You will know how to make your Windows 10 look Awesome with this Rainmeter Customization Pack for Free! Using the Nexus docking application, your desktop will look much cleaner and become user friendly. Just watch the video...www.viralhattrix.com
bilgisayarın açılış süresi yavaşlar biraz birde bu program tahminimce işlemcini kullanacak ama gördüğüm kadarıyla sistemin güçlü ve senin bilgisayarını pek etkileyeceğini sanmıyorum ayrıca senin de dediğin gibi benimde hoşuma gittiYapımı oldukça kolay video'da görebileceğiniz ve fotoğrafta ise final hali görünüm. Oldukça şık ve güzel duruyor ancak sistemde boşa yavaşlamalara sebep olur mu böyle şeyler?
SON HALİ
Alıntıyı görüntüle
Aynen öyle DA-3 bekliyorum daha. Bakalım gelsin her şey tamam olunca bir denerim belkibilgisayarın açılış süresi yavaşlar biraz birde bu program tahminimce işlemcini kullanacak ama gördüğüm kadarıyla sistemin güçlü ve senin bilgisayarını pek etkileyeceğini sanmıyorum ayrıca senin de dediğin gibi benimde hoşuma gitti