Zahmetli olacak ama oyunların hepsini topladınız mı kaç gb oluyor ?Var ama onların boyutunu biliyorum hepsini toplasanız 5 GB'ı geçmez.
70 GB AC origins - 40 GB PUBG - 4 GB Pr Pro - 10 GB ETS 2 - Daha inmediği için bilmiyorum ne kadar yer alacak RDR 2 ama duyduğuma göre baya yer kaplıyormuş. - CS GO da herhalde 10 GB tutar bu kadar yani.Zahmetli olacak ama oyunların hepsini topladınız mı kaç gb oluyor ?
Folder Size indirip bakınız isterseniz.70 GB AC origins - 40 GB PUBG - 4 GB Pr Pro - 10 GB ETS 2 - Daha inmediği için bilmiyorum ne kadar yer alacak RDR 2 ama duyduğuma göre baya yer kaplıyormuş. - CS GO da herhalde 10 GB tutar bu kadar yani.
csgo 20gb70 GB AC origins - 40 GB PUBG - 4 GB Pr Pro - 10 GB ETS 2 - Daha inmediği için bilmiyorum ne kadar yer alacak RDR 2 ama duyduğuma göre baya yer kaplıyormuş. - CS GO da herhalde 10 GB tutar bu kadar yani.
bütçen varsa hdd al çok fazla oyun tutmak istiyosun pc nde 500 gb ssd dayanmaz sana70 GB AC origins - 40 GB PUBG - 4 GB Pr Pro - 10 GB ETS 2 - Daha inmediği için bilmiyorum ne kadar yer alacak RDR 2 ama duyduğuma göre baya yer kaplıyormuş. - CS GO da herhalde 10 GB tutar bu kadar yani.
Pubg'nin Test server'ını falan indirirseniz 70-80 gb'ı geçiyor indirdiyseniz silin70 GB AC origins - 40 GB PUBG - 4 GB Pr Pro - 10 GB ETS 2 - Daha inmediği için bilmiyorum ne kadar yer alacak RDR 2 ama duyduğuma göre baya yer kaplıyormuş. - CS GO da herhalde 10 GB tutar bu kadar yani.
Toplam 260gb civarı yer kaplıyor.70 GB AC origins - 40 GB PUBG - 4 GB Pr Pro - 10 GB ETS 2 - Daha inmediği için bilmiyorum ne kadar yer alacak RDR 2 ama duyduğuma göre baya yer kaplıyormuş. - CS GO da herhalde 10 GB tutar bu kadar yani.