Arama sonuçları: *

• Users: Myronnn
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Myronnn

Hazır sistemlerde deneme sürümü bittikten sonra ne yapmalı?

Bitince windows gitmiyor tabii ki kullanmaya devam ediyorsun ama bazı ayarları değiştiremiyorsun. İnternette satılan windows keylerinden alabilirsin. Ben ordan aldım yanlış hatırlamıyorsam 70 80 TL Gibi birşeydi hiçbir sıkıntısı yok kullanıyorum. OEM Key aldım. Linki bulursam atarım. 1665676370...
  2. Myronnn

Onaylanmamış Nedir ?

İndirmeler yarıda kesilmemesine rağmen yani tamamen indirdim ama böyle şeyler gelmiş sebebi nedir ?
  3. Myronnn

4 - 5 kereden fazla kez Windows kurmak zararlımıdır ?

Hocam Formatta kaç GB Harcıyodur ortalama ? Mesela Forza horizon 5 indirdim kaç kere o daha çok azaltmazmı sonuçta 100GB Oyun.
  4. Myronnn

Ne kadar süre aralığında attınız kasanın ve laptopun ?
  5. Myronnn

Artık baya uzun bir süre windows kurmayacağım benimde içim rahat etmiyor artık çok fazla oldu ya.
  6. Myronnn

3 Tanesini Felan Sistemde bazı sıkıntılar olduğundan temiz kurulum amaçlı yaptım 2 sinide Gereksiz verilerden kurtulmak için.
  7. Myronnn

SSD Testi yapıyorum her kurduğumda hala değerleri normalin üstünde çıkıyor pek bir etkisi yok sanırım :D
  8. Myronnn

Bilgisayarımı alalı 1 buçuk ay oldu neredeyse 5 kere Sıfırdan Windows Kurdum Zararı olurmu, Bazı takıntılarım var Temiz Olsun istiyorum bir anda sıfırdan kurasım geliyor :/
  9. Myronnn

PC İçin Ücretsiz Edit Uygulaması

Render alırken ekranda Movavi yazısı oluyor onu nasıl kaldırabilirim illa satın almakmı gerekiyor ?
  10. Myronnn

PC İçin Ücretsiz Edit Uygulaması

Video Kesme ve birleştirme için kullanıcağım başka amacım yok arayüzü karışık olmayan ücretsiz uygulama önerir misiniz? ?
  11. Myronnn

Windows Update ile Windows 11'e güncelleme

Ne kadar sürüyor Yükseltilmesi ?
  12. Myronnn

Windows Update ile Windows 11'e güncelleme

Windows Update ile yükseltme yaparsak sıkıntı olurmu ? Dosyaların Silinmesi, Birşeyler Açılmaması Vb.
  13. Myronnn

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Format atınca gidiyormu etkinleştirme, herhangi bir kalıntı kalırmı ?, çok mesaj olduğu için buna cevap olduysa okuyamadım. 1652818618 Cevap verecek yokmu ?
  14. Myronnn

Orijinal Windows 10 İndirebileceğim Bir Yer?

windowsun kendi sitesinden indirip güvenilir bir siteden sonra key alabilirsiniz.
  15. Myronnn

Windows 11'e Geçmelimiyim ?

Beklemeye karar verdim garanti olsun.
  16. Myronnn

Tasarımı Hoşuma gidiyor optimizasyon durumu nasıl ? Kullananlar söyleyebilirmi, Geçilirmi ?
  17. Myronnn

Windows defender kapatırsak bir şey olurmu ?

Herhangi bir dosya indirmeden bir şey olurmu ?
  18. Myronnn

Sistemim İmzada yazan gibi. Geçersem Bir sıkıntı olurmu ?
  19. Myronnn

Yeni Bilgisayar Alındığında Neler Yapılmalı ?

Yeni Bilgisayar Alındığında Neler Yapılmalı ?
  20. Myronnn

FreeDOS'a Windows Kurulum

PC Hocası Bugünkü Sistemini Satın Aldım Bİlgisayar Gelince Windowsu Nasıl Kurabilirim ?
Top Bottom