çok abartma ssdyi öldürürsün sürekli okuma yazma yaptığı içinBilgisayarımı alalı 1 buçuk ay oldu neredeyse 5 kere Sıfırdan Windows Kurdum Zararı olurmu, Bazı takıntılarım var Temiz Olsun istiyorum bir anda sıfırdan kurasım geliyor :/
o test uzun vadede ortaya çıkar ilk aldığımda ssdyi bende çok yapıyordum sonra bi anda düştü mesela abartmadan ayda 1 kere falan normaldir yineSSD Testi yapıyorum her kurduğumda hala değerleri normalin üstünde çıkıyor pek bir etkisi yok sanırım
3 Tanesini Felan Sistemde bazı sıkıntılar olduğundan temiz kurulum amaçlı yaptım 2 sinide Gereksiz verilerden kurtulmak için.SSD ömründen gider ama çok da etkisi olmaz, asıl merak ettiğim 1.5 ayda 5 kez format atacak kadar ne oluyor? SSD kullanmaya başladığımdan beri yalnızca gereksiz veriden kurtulma ihtiyacı hissedersem format atıyorum, son 5 yılda sanırım 1 kez attım.
Bu kadar kısa sürede veri yığını oluşmaması lazım3 Tanesini Felan Sistemde bazı sıkıntılar olduğundan temiz kurulum amaçlı yaptım 2 sinide Gereksiz verilerden kurtulmak için.
Bu normal bi'şey değil ya, sürekli temiz olsun diye 1 ayda 5 kez windows kurulmaz dostum. Zaten istesen de istemesen de bi' işletim sistemini kullanmaya başlayınca ' mecazi anlamda ' kirlenecek. Çünkü güncelleme, program verileri, uygulamalar, oyun yükle/kaldır, kullanılan tüm uygulamaların arka plan hizmetleri vs. sürekli bi' giriş-çıkış olacak. Ne zaman gerçekten şiştiğini hissedersin, o zaman bunu yaparsın, ki bu da kesinlikle 1-3 ay falan değil.Bilgisayarımı alalı 1 buçuk ay oldu neredeyse 5 kere Sıfırdan Windows Kurdum Zararı olurmu, Bazı takıntılarım var Temiz Olsun istiyorum bir anda sıfırdan kurasım geliyor :/
Artık baya uzun bir süre windows kurmayacağım benimde içim rahat etmiyor artık çok fazla oldu ya.Bu normal bi'şey değil ya, sürekli temiz olsun diye 1 ayda 5 kez windows kurulmaz dostum. Zaten istesen de istemesen de bi' işletim sistemini kullanmaya başlayınca ' mecazi anlamda ' kirlenecek. Çünkü güncelleme, program verileri, uygulamalar, oyun yükle/kaldır, kullanılan tüm uygulamaların arka plan hizmetleri vs. sürekli bi' giriş-çıkış olacak. Ne zaman gerçekten şiştiğini hissedersin, o zaman bunu yaparsın, ki bu da kesinlikle 1-3 ay falan değil.
Bence isabetli olur, stabil şekilde kullanmaya devam etmen daha mantıklı. Eğer korsan yazılım,crack vs. zaten ilgilenmiyor ve internet üzerinde sorun yaratacak bağlantılardan uzak duruyorsan uzun süre kullanabilirsin.Artık baya uzun bir süre windows kurmayacağım benimde içim rahat etmiyor artık çok fazla oldu ya.
Ben kasama 7 kez (SSD var) format attım bir problem olmadı. Laptoba 10-15 defa atmışımdır onda da M2 SSD var bir problem olmadı halen aynı performansı veriyor.Bilgisayarımı alalı 1 buçuk ay oldu neredeyse 5 kere Sıfırdan Windows Kurdum Zararı olurmu, Bazı takıntılarım var Temiz Olsun istiyorum bir anda sıfırdan kurasım geliyor :/
Ne kadar süre aralığında attınız kasanın ve laptopun ?Ben kasama 7 kez (SSD var) format attım bir problem olmadı. Laptoba 10-15 defa atmışımdır onda da M2 SSD var bir problem olmadı halen aynı performansı veriyor.