Arama sonuçları: *

• Users: OFERKAN
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. OFERKAN

Windows 10 için kaç GB flash bellek gerek

3.5 gb yeter de artar
  2. OFERKAN

Office 365 yüzde 2 de kalıyor

arkadaşlar merhaba office 365 internetten indirdim ve kuruluma geçtiğimde "office arka planda yükleniyor " yzaıyor ve %2 de kalıyor bunun çözümü nedir ? 1600174038 up
  3. OFERKAN

Windows deneme kurmama yardım

Asrick b450 hdv 1595595331 Asrock
  4. OFERKAN

Windows deneme kurmama yardım

Arkadaşlar ben USB yüklemiştim iso yu şimdi de kurmaya çalışırken böyle bir şey çıkıyor bu nedir bilgisi olan acil yardım etsin
  5. OFERKAN

Windows 10 sanal satın almak

Peki önerebilrceğiniz bir site var mı almak için
  6. OFERKAN

Windows 10 sanal satın almak

Arkadaşlar ben Windows 10 veya 10 pro 64 bit satın almak istiyorum yani ürün anahtarını. Sizin bana önerebilrceğiniz , kendinizin o siteden aldığı vs. Bir link var mı ürün anahtarını almak için. Ve sizce pro mu almalıyım home mu
  7. OFERKAN

Windows'u usb'ye doğru yüklemiş miyim?

arkadaşlar merhaba , ben yeni alacağım pc için windows 10 64 bit indirmek istedim ve teknobiyotiğin videosunu izleyerek https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 burdan aracı şimdi indirin dedim ve yüklenen MediaCreationTool uygulamasından yaklaşık 4 gb lık ISO dosyasını...
  8. OFERKAN

WİNDOWS U YÜKLEMEME YARDIMCI OLUR MUSUN??

bu videoda 9:33 dk bakar mısın? windows kurmadan anakart driver yükleyin diyor ama windows yüklenmeden nasıl internete girecez
  9. OFERKAN

ikinize de teşekkür ederim çok sağolun
  10. OFERKAN

tamam yani sadece usb ye windows kurup yeni pc gelince windows 10 pro etkinleştirince internete girebilirim değil mi?
  11. OFERKAN

YA BEN WİNDOWS KURMASINI ANLADIM KOLAYMIŞ ama videoda anlatan abimiz diyor ki ankartın driverinı indirip usb ye atın diyor atmazsanız internete giremezsiniz diyor
  12. OFERKAN

YANLIŞ ANLADIN GALİBA BENİM ESKİ KASAMDA WİNDOWS 7 32 BİT VAR DAHA YENİ KASAYI YENİ ŞİPARİŞ VERDİM
  13. OFERKAN

Arkadaşlar merhaba, ben yeni bir kasa alacağım fakat alacağım kasada deneme sürmü vs kurulu olmayacak. ben üstteki videoya bakarak şimdiki Windows 7 32 bit sistemim ile windowsu usb belleğe kurdum ancak 9:27 dakikaya gelirseniz diyor ki driverleri da yükleyin. ben de dediği gibi yeni alacağım...
  14. OFERKAN

Windows 10'U USB ye Yükleme

Arkadaşlar ben yeni bir pc alacam ama bu pcye windows nasıl yükleyeceğim? yani demek istediğim yeni kasa gelince usb takıp deneme sürümünü kuruyorlar ama ben usb ye ne yükleyeceğimi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımıcı olursa sevinirim:)
Top Bottom