Neler Yeni

WİNDOWS U YÜKLEMEME YARDIMCI OLUR MUSUN??

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
Arkadaşlar merhaba,
ben yeni bir kasa alacağım fakat alacağım kasada deneme sürmü vs kurulu olmayacak.
ben üstteki videoya bakarak şimdiki Windows 7 32 bit sistemim ile windowsu usb belleğe kurdum ancak 9:27 dakikaya gelirseniz diyor ki driverleri da yükleyin.
ben de dediği gibi yeni alacağım kasada olacak 1650 super driver ını usb ye yükledim. Fakat yüklerken windows 10 64 bit olan driverı yükledim.
ama videounun 9:27 dk sından sonra diyor ki usb ye kurun.
fakat ben şimdiki pc im 32 bit ve windows 7 olduğu için driveri kuramadım.
driverı kurmadan sadece usb de yüklü olarak kalsa sorun olur mu
OKUYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM . EĞER BİDE SORUMA CEVAP VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIRIM.

Ve ben birde asrock B450M-HDV R4.0 anakartın driver ını usbye atmak zorunda mıyım????

gaclaruhgelio

80+ Bronze
1650s var neden 32 bit nasıl bi sistem dizdin kanka sen 😂

gaclaruhgelio

80+ Bronze
YANLIŞ ANLADIN GALİBA BENİM ESKİ KASAMDA WİNDOWS 7 32 BİT VAR
DAHA YENİ KASAYI YENİ ŞİPARİŞ VERDİM
Kanka sen win10 pro indir usb flasha boot et. Driver falan karıştırma geri kalanını yeni kasadan halledersin. Usbden windows kurmak çok kolay zaten anlatırız

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka sen win10 pro indir usb flasha boot et. Driver falan karıştırma geri kalanını yeni kasadan halledersin. Usbden windows kurmak çok kolay zaten anlatırız
YA BEN WİNDOWS KURMASINI ANLADIM KOLAYMIŞ ama videoda anlatan abimiz diyor ki ankartın driverinı indirip usb ye atın diyor atmazsanız internete giremezsiniz diyor

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
YA BEN WİNDOWS KURMASINI ANLADIM KOLAYMIŞ ama videoda anlatan abimiz diyor ki ankartın driverinı indirip usb ye atın diyor atmazsanız internete giremezsiniz diyor
Sen windowsu usb den kur driver falan ugrasma zaten driverlar otomatik kuruluyor windowsla
beraber

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Bende geçen hafta kurulum yaptım ama öyle bir sorun yaşamadım. Tabi bu bi ihtimal ama öyle bir durumda teşefona dahi indirebilirsin internet deiverini

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
harici harddiskten kurulurmu

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
Sen windowsu usb den kur driver falan ugrasma zaten driverlar otomatik kuruluyor windowsla
beraber
tamam yani sadece usb ye windows kurup yeni pc gelince windows 10 pro etkinleştirince internete girebilirim değil mi?

Top Bottom