OFERKAN
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 179
- İsim
- Osman Furkan Erkan
Arkadaşlar merhaba,
ben yeni bir kasa alacağım fakat alacağım kasada deneme sürmü vs kurulu olmayacak.
ben üstteki videoya bakarak şimdiki Windows 7 32 bit sistemim ile windowsu usb belleğe kurdum ancak 9:27 dakikaya gelirseniz diyor ki driverleri da yükleyin.
ben de dediği gibi yeni alacağım kasada olacak 1650 super driver ını usb ye yükledim. Fakat yüklerken windows 10 64 bit olan driverı yükledim.
ama videounun 9:27 dk sından sonra diyor ki usb ye kurun.
fakat ben şimdiki pc im 32 bit ve windows 7 olduğu için driveri kuramadım.
driverı kurmadan sadece usb de yüklü olarak kalsa sorun olur mu
OKUYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM . EĞER BİDE SORUMA CEVAP VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIRIM.
Ve ben birde asrock B450M-HDV R4.0 anakartın driver ını usbye atmak zorunda mıyım????
ben üstteki videoya bakarak şimdiki Windows 7 32 bit sistemim ile windowsu usb belleğe kurdum ancak 9:27 dakikaya gelirseniz diyor ki driverleri da yükleyin.
ben de dediği gibi yeni alacağım kasada olacak 1650 super driver ını usb ye yükledim. Fakat yüklerken windows 10 64 bit olan driverı yükledim.
ama videounun 9:27 dk sından sonra diyor ki usb ye kurun.
fakat ben şimdiki pc im 32 bit ve windows 7 olduğu için driveri kuramadım.
driverı kurmadan sadece usb de yüklü olarak kalsa sorun olur mu
OKUYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM . EĞER BİDE SORUMA CEVAP VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIRIM.
Ve ben birde asrock B450M-HDV R4.0 anakartın driver ını usbye atmak zorunda mıyım????