Arama sonuçları: *

• Users: R o s s
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. R o s s

win 11 den win 10 a düşürme

Arkadaşalar win 10 a geri döndüm ama maci ekran hatası hala çözülmedi.
  2. R o s s

win 11 den win 10 a düşürme

bilgisayarım kendi kendine ya da ben bilmeden win 11 e yükseltmiş kendini 2 3 gündür win11 de kulanıyorum sistemimi zorluyor alt tab yapınca donmalar oyunlarda düşük fps ler takılmalat falan yapıyor ve mavi ekran hataları veriyor gta 5 i acınca DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası veriyor veya bu...
  3. R o s s

bilgisayarımı formatladımı sadece c diski formatlanıyor

o ney tam olarak ve nasıl yapıcağım
  4. R o s s

bilgisayarımı formatladımı sadece c diski formatlanıyor

merhabalar, bilgisayarımı formatlamak istiyorum usb ile formatladım normal windows ayarlarından sıfırladım ama hep c diski formatlanıyor d diskindekilerin hepsi kalıyor suan da baya kısıtlandı bilgisyaarım masa üstüne bişry atamıyorum yöneticiniz3 başvurun diyor coğu seyleri yapamıyorum yani...
  5. R o s s

Mavi ekran hatası ( Stop 0x0000009F or DRIVER_POWER_STATE_FAILURE)

merhabalar yaklaşık 4 5 ay önce bilgisayarımı sürekli mavi ekran hatası( Stop 0x0000009F or DRIVER_POWER_STATE_FAILURE ) verdiğinden usb ile formatladım ama formattan sonra pc ilk aldığım zamanki haline döndü duvar kağıdı isim vs. ( mediamarktan aldım ) ve bu mavi ekran hatası tekrardan vermeye...
  6. R o s s

Disk yazma korumalı hatası

Onun tikini bulamadım ama pc de usb disc security diye bi uygulama var usb takınca böyle bi hata veriyor sorun sizin dediğiniz olabilrimi Flashın içinde rufus ile Windows kuruyorduk bikaç dosya var başka bişey yok 1643461158 Şu anda başka usb yok akşama anca
  7. R o s s

Brbr denedik olmuyo
  8. R o s s

Usb ye hiç bir şey yapamayıom ne bişey silebiliyom nede bişey atabiliyom sürekli disk yazma korumalı hatasını veriyor Aygıt yöneticisinden diski kaldırıp sonra aygıt tarayıcısa bastım didki buldu ama sorun çözülmedi Cmd den diskpart komutu ile de çözemedim acil yardım
  9. R o s s

Rufus la usb ye windows kurarken %98 de takıldı

Yüklendi hocam konuşma başlattım oraya bi bakarmısnız
  10. R o s s

Sıkıntı olamaz çünkü çalışıyodu dün bi gecede nolucak 1643446717 İso yu microsftun mediacreationtool dan indirdim 1643446731 Aaa 98.8 oldu
  11. R o s s

rufusla usb ye windows hazırlarken %98 de takıldı napmam lazım 10 dk dır böyle Disk bölüm düzenini gpt yap demeyin dün yaptım ama format atamadım windows kurulmadı ondan mrb deniyorum @BeKo'O
  12. R o s s

Bu menüde napmam lazım win 10 kurulum

İnşallah olur hocam sıkıldım artık yeter 1643407125 Ama hocam siz yine instadan ekleyin olmadı yarın halletmeye çalışırz
  13. R o s s

Yok hocam sabah ta böyleydi sürekli ilerle ilerle diyom bekleyin diyor tkr aynı yere atıyor 1643406730 Siz bana instgramınızı verin ben sizi görüntülü arayayım göznüzğn önünde yapayım benim insta @doganozkk
  14. R o s s

Bott yerinden hepsini dendin hepsini sırayla başa koyup denedim ama olmadı Hala o kurulum menüsünde kalıyor 1643406420
  15. R o s s

Hocam dediğiniz aynısını yaptım ama hata aynı hata hala çözülmedi @İsmail Aslan @BeKo'O
  16. R o s s

Ohh Allaha şükür şunu bi halledeyim sonra gitcem uyucam 20 gün boyunca sağolun hocam :) en iyi cevap olarak işaretledim
  17. R o s s

Ya hayırr bitmek üzereydi ya flasha kuruyodum şimdi iso dosyasını flasha kurmayıcam masaüstüne kurcam ordan rufustan isoyu seçip gpt olarak yazdırcam doğrumu analdım şimdi
  18. R o s s

Ya ödqçmwlwkel Hocam kusura bakmayın sizi baya yordum yaklaşık 21 saatir uyumuyom kafa gg kusra bakmayın Şimdi şunalrımı yapıcam İso yu seçtim onda sonra nereyee kurucağımı seçtim flasha sonra yüklendikten sonra rufusa girip gpt olarakmı göstercem
  19. R o s s

Media dan iso yüklicem rufustan yazdırcam yani 1643401154 İso için dvd istiyo bende dvdv fln yok flash seçmem lazım demi
  20. R o s s

Hocam kafamı karıştırdınız şimdi rufusua gpt olarka yapmam için iso dosyası istiyo şimdi brn napcam adım adım anlatırmıdnıx
Top Bottom