Arama sonuçları: *

• Users: R o s s
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. R o s s

Boot menüsünü bulamıyorum (format atıyorum)

kurulum bitti hocam tertemiz oldu yardımınız için çok teşekkür ederim iyi akşamlar.
  2. R o s s

hocam yeniden başlatma yaptı ama tekrardan kurulum ekranına geldi @Emre_kymk 1733941457
  3. R o s s

hocam o ekranı geçtim ama hdd ve ssd yi biçimlendirdim diğer küçük boyutluları da sildim 2 tanesi silindi 2 tane daha var ama silemedim bende geçtim ssd ye basıp ilerledim
  4. R o s s

burda ne yapacağım en temizinden kurulum yapmam istiyorum eski bir şey kalmasın
  5. R o s s

o zaman kaydedip cıkıyorum biostan
  6. R o s s

hocam müsaitseniz instgram ya da whatsaap üzerinden konussak olurmu 1733940580 en üste taşıdım şimdi napmalıyım
  7. R o s s

hocam bastım o menü kapandı hiçbir şey olmadı menü kapandı böyle oldu
  8. R o s s

f2 ye bastım burası geldi 1733940261 evet usb üstünden atıyorum win 11 den 10 a geçiceğim geçerken hdd ve ssd lermi sıfırlıyacağım o menülere gelirmi
  9. R o s s

üstüne geliyor ama basmalımıyım
  10. R o s s

iso yu usb ye yazdırdım biostayım ama şuan boot menüsünü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz ? burası olabiliceğini düşünüyorum ama emin değilim
  11. R o s s

En temiz format nasıl atabilirim win11 den win 10 a geçeceğim

şuanda atıcam da yazırmayı falan yaptım ama bios ta boot yerini bulamıyorum 1733939034 biri yardım edebilirmi 🤠🤠
  12. R o s s

hepsini silip en temizinden kullanmak istiyorum ekran kartıma yanlıs sürücü yüklemişim galiba mavi ekran falan veriyor
  13. R o s s

hem hardisk var hem de ssd ikisini de mi sileyim 1733764972 11 kullanıyorum suan 10 a geri geçiceğim
  14. R o s s

nasıl yapcağım örnek video falan varmı
  15. R o s s

iyi akşamlar bilgisayarıma en ama en temiz formatı atmak istiyorum ne zaman atsam ilk aldığım gün ki gibi oluyor mediamark tan almıştım o zamanki duvar kağıdı falan oluyor asla temiz bi format atamıyorum suan da windows11 kullanıyorum geri windows 10 a geçeceğim ne gibi bi yol izlemem lazım All...
  16. R o s s

win 11 den win 10 a düşürme

Arkadaşalar win 10 a geri döndüm ama maci ekran hatası hala çözülmedi.
  17. R o s s

win 11 den win 10 a düşürme

bilgisayarım kendi kendine ya da ben bilmeden win 11 e yükseltmiş kendini 2 3 gündür win11 de kulanıyorum sistemimi zorluyor alt tab yapınca donmalar oyunlarda düşük fps ler takılmalat falan yapıyor ve mavi ekran hataları veriyor gta 5 i acınca DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası veriyor veya bu...
  18. R o s s

bilgisayarımı formatladımı sadece c diski formatlanıyor

o ney tam olarak ve nasıl yapıcağım
  19. R o s s

bilgisayarımı formatladımı sadece c diski formatlanıyor

merhabalar, bilgisayarımı formatlamak istiyorum usb ile formatladım normal windows ayarlarından sıfırladım ama hep c diski formatlanıyor d diskindekilerin hepsi kalıyor suan da baya kısıtlandı bilgisyaarım masa üstüne bişry atamıyorum yöneticiniz3 başvurun diyor coğu seyleri yapamıyorum yani...
  20. R o s s

Mavi ekran hatası ( Stop 0x0000009F or DRIVER_POWER_STATE_FAILURE)

merhabalar yaklaşık 4 5 ay önce bilgisayarımı sürekli mavi ekran hatası( Stop 0x0000009F or DRIVER_POWER_STATE_FAILURE ) verdiğinden usb ile formatladım ama formattan sonra pc ilk aldığım zamanki haline döndü duvar kağıdı isim vs. ( mediamarktan aldım ) ve bu mavi ekran hatası tekrardan vermeye...
Top Bottom