fotoğrafta görünen usb Hard Drive yazan yere tıklayabiliyor musunuz ?iso yu usb ye yazdırdım biostayım ama şuan boot menüsünü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle burası olabiliceğini düşünüyorum ama emin değilim
evet basabilirsiniz eğer usb üzerinden format atıyorsanız direkt olarak kurulum menüsüne atacaktırüstüne geliyor ama basmalımıyım
f2 ye bastım burası geldifotoğrafta görünen usb Hard Drive yazan yere tıklayabiliyor musunuz ?
evet usb üstünden atıyorum win 11 den 10 a geçiceğim geçerken hdd ve ssd lermi sıfırlıyacağım o menülere gelirmievet basabilirsiniz eğer usb üzerinden format atıyorsanız direkt olarak kurulum menüsüne atacaktır
f2 değil hocam bios açtıktan sonra boot menüsünde sizin de görsel attığınız menüde windows boot manager yazısının altında USB HARD DRIVE diye bi seçenek var, format belleğinizi oradan seçmeniz gerekiyorf2 ye bastım burası geldi
Alıntıyı görüntüle
hocam bastım o menü kapandı hiçbir şey olmadıf2 değil hocam bios açtıktan sonra boot menüsünde sizin de görsel attığınız menüde windows boot manager yazısının altında USB HARD DRIVE diye bi seçenek var, format belleğinizi oradan seçmeniz gerekiyor
boot order seçeneğinden usbnizi veya USB HARD DRIVE olarak yazıyor olabilir kısaca usb seçeneğini en üste taşımalısınız. Boot Order hangi sıralama ile boot deneyeceğinin ayarıhocam bastım o menü kapandı hiçbir şey olmadı
Alıntıyı görüntülemenü kapandı böyle oldu
hocam müsaitseniz instgram ya da whatsaap üzerinden konussak olurmuboot order seçeneğinden usbnizi veya USB HARD DRIVE olarak yazıyor olabilir kısaca usb seçeneğini en üste taşımalısınız. Boot Order hangi sıralama ile boot deneyeceğinin ayarı
en üste taşıdım şimdi napmalıyımboot order seçeneğinden usbnizi veya USB HARD DRIVE olarak yazıyor olabilir kısaca usb seçeneğini en üste taşımalısınız. Boot Order hangi sıralama ile boot deneyeceğinin ayarı
en üste taşıdıysanız pcyi yeniden başlattığınızda zaten windows kurulum menüsüne atacaktır sizi.hocam müsaitseniz instgram ya da whatsaap üzerinden konussak olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
en üste taşıdım şimdi napmalıyım
eveto zaman kaydedip cıkıyorum biostan