özel diyeceksiniz ve karşınıza pcnizdeki diskler çıkacak. Her birini biçimlendir diyin. Birde disklerin gözüktüğü ekranı buraya atın lütfenAlıntıyı görüntüle
burda ne yapacağım en temizinden kurulum yapmam istiyorum eski bir şey kalmasın
hocam o ekranı geçtim ama hdd ve ssd yi biçimlendirdim diğer küçük boyutluları da sildim 2 tanesi silindi 2 tane daha var ama silemedim bende geçtim ssd ye basıp ilerledimözel diyeceksiniz ve karşınıza pcnizdeki diskler çıkacak. Her birini biçimlendir diyin. Birde disklerin gözüktüğü ekranı buraya atın lütfen
tamam problem yok. Şimdi kurulumu izleyin ve kurulum tamamlandıktan sonra tekrar boot menüsünü açmanız gerekiyor. Bios'u yani az öncee usbyi öncelik tanıdığınız bölümü. Oradan önceliği tekrar windows boot manager : SSD 'ye vermelisiniz yoksa sizi sürekli kurulum menüsüne atacaktır. Kurulumdan sonra pc yeniden başlarken usbyi çıkartıp beraberinde bios'u sıfırlamakta bi seçenek ben ilk öğrenirken böyle yapıyordumhocam o ekranı geçtim ama hdd ve ssd yi biçimlendirdim diğer küçük boyutluları da sildim 2 tanesi silindi 2 tane daha var ama silemedim bende geçtim ssd ye basıp ilerledim
hocam yeniden başlatma yaptı ama tekrardan kurulum ekranına geldi @Emre_kymk
az önce yazdığımı okuyun. PCyi güç düğmesine basarak kapatın usbyi çıkarın bios'u açın default ayarlara getirip restart atın windows açılacaktır.hocam yeniden başlatma yaptı ama tekrardan kurulum ekranına geldi @Emre_kymk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
kurulum bitti hocam tertemiz oldu yardımınız için çok teşekkür ederim iyi akşamlar.az önce yazdığımı okuyun. PCyi güç düğmesine basarak kapatın usbyi çıkarın bios'u açın default ayarlara getirip restart atın windows açılacaktır.
rica ederim iyi akşamlar..kurulum bitti hocam tertemiz oldu yardımınız için çok teşekkür ederim iyi akşamlar.