Arama sonuçları: *

• Users: Railof
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Railof

Güç seçenekleri bende diğer kişilere göre daha az.

bunlar benim seçenekler bende bile bağzı şeyler yok? örn. Nihai performans falan yok bende anlamış değilim.
  2. Railof

Windows açılış ekranında takılıyor

tek bir sorun yaşamıyorsun pc hem ssd yi görmekte sıkıntı yaşıyor görsede windowsu görmüyor. Hem Windows hatalı yüklenmiş olabilir hemde SSD de sıkıntı olabilir. Çok garip %100 fikri olan birisi çıkar bi ihtimal.
  3. Railof

Format ile tüm virüsler silinir mi?

Nasıl kullanıldığını hatırlamıyorum araştırman lazım.
  4. Railof

Reis o nası imza ya Maniac RGB :D
  5. Railof

Evet bulursa acımaz.
  6. Railof

Combofix i uzun zamandır kullanmıyorum. Ama kullanımı çok kolay. Bide combofix çalışırken korkma :D pc ni darmaduman ediyor heryeri kontrol ediyor. sonuç olarak bir sürü şey siliyor pc deki çöpleri falanda temizliyor. Bilgisayarı kırklıyor bir nevi. Bazı fotoğralar falanda silinebiliyor virüs...
  7. Railof

https://www.gezginler.net/indir/combofix.html bak yine gezginler çünkü %100 güvenilir :D NOT SELLOUT :D
  8. Railof

chat engine ile crack falanmı yapmaya çalıştın? Combofix dene bi reis bide virüs tipini öğrenmen lazım virüs pc ye ne yapıyor onu öğren.
  9. Railof

gezginler %100 güvenilir. Çünkü indirme bağlantısını direk uygulamanın kendi sitesi üzerinden veriyor. Uptodown a hiç güvenemedim hala daha güvenemiyorum. Youtube açıklama linkler zaten zulüm %50 virüs. :D
  10. Railof

Maalesef bazı virüsler format ile çözülemiyor. Combofix indirip bi kontrol edebilirsin pc yi.
  11. Railof

Windows OEM Key Hakkında?

Sadece o uygulamayı bilgisayarına indirip arka planda çalışmasını engellemiş oluyoruz gibi bir şey çok sıkıntılı bir uygulama aslında.
  12. Railof

He bu arada bu söylemler genellikle 700TL verip windows alan kişilerden çıkıyor :D
  13. Railof

Sadece 20 haneli bir kodu pc ne girince nasıl tüm bilgilerine ulaşabiliyor acaba? eğer böyle bir şey varsa bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Anlık olarak 15TL ye almış olduğum oem windows 64 bit pro key kullanıcısıyım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  14. Railof

Yeni toplanmış sistemde yapılması gerekenler ve kullanılacak programlar

Opera 4 sekme 1GB yiyor Chrome 4 Sekme 1.7GB yiyor ?
  15. Railof

4K - 8K Video çekme uygulaması arıyorum.

8K yı çekebiliyor olsanda hdd ssd gibi şeylere kaydedemiyorsun diye biliyorum :D eminmisin 8K da Bu bilgi doğru ya da eksik olabilir Barış Özcan`ın İlk 8K videosunda anlattıklarından hatırladığımı yazdım.
  16. Railof

Tek kendi fikrimce tavsiye etmediğim yer chrome kullanılmasını söylemen açıkcası Opera GX kullanmanızı tavsiye ederim Chrome kesinlikle tavsiye etmiyorum
  17. Railof

Stress test ler parçalara herhangi bir zarar veriyormu peki aşırı şekilde yükleniyorlar çünkü?
  18. Railof

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkesin direk Abdullah abimizin hazırlamış olduğu bu video/makaleyi söyleyeceğinin bilincinde olarak açıyorum bu konuyu. --- https://donanimarsivi.com/bilgisayar-topladiktan-sonra-yapilmasi-gerekenler/ Bu konuyu açma amacım; Ben dahil, bilgisi olmayan tüm forum...
Top Bottom