Wojoexe
80+ Bronze
Dahası
Arkadaşlar yeni sistem topladım bilen arkadaşlar vardır bir sorun yaşıyorum sistemle ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Bazen bilgisayarı açınca fotoğraftaki açılış kısmında takılıyor bilgisayar reset atmam gerekiyor. Reset atınca freedos gibi çalışıyor bilgisayar. Boot menüsüne girip bakınca ssdyi gördüğünü ama windows yüklü halini görmediğini görüyorum. Bilgisayarı güç tuşuna basılı tutup kapatıp açınca windowslu halini de görüyor ve bilgisayar açılıyor. Bu neyden kaynaklı oluyor?
Dün ilk defa gene aynı yerde dondu ve bilgisayar kendisi bir hatayla karşılaşıldı diyip reset attı, tekrar açılırken biosa girdiğimde ssdyi hiç görmüyordu bu sefer. Aynı şekilde güç düğmesine basılı tutup kapatıp açtım ve sorun düzeldi. Anlayamadım sorunun ne olduğunu yardımlarınızı bekliyorum.
Dün ilk defa gene aynı yerde dondu ve bilgisayar kendisi bir hatayla karşılaşıldı diyip reset attı, tekrar açılırken biosa girdiğimde ssdyi hiç görmüyordu bu sefer. Aynı şekilde güç düğmesine basılı tutup kapatıp açtım ve sorun düzeldi. Anlayamadım sorunun ne olduğunu yardımlarınızı bekliyorum.
Ekler
Son düzenleme: