Cheat Engine ile virüsü nasıl sokmayı başardın? Format atıp diskini temizlersen virüs kalmaz diye düşünüyorum.Bilgisayara virüs girdiğini düşünüyorum bilen bilir cheat engine ile girmiş olabilir bu yüzden format attırıcam tüm virüsler silinir mi? Silinmeyebilir diye makaleler okudum
Cheat Engine ile virüsü nasıl sokmayı başardın? Format atıp diskini temizlersen virüs kalmaz diye düşünüyorum.
Bir kaç gündür bilgisyardan soğudum endişem yüzünden saolunCheat Engine ile virüs girmez. Fark bir yolla olmuştur. Neyse format temizler merak etme.
Çok takıntı yapmışsın. Sen at formatını için rahat etsin.Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir kaç gündür bilgisyardan soğudum endişem yüzünden saolun
Gezginlerden indirmekle sorun çıkmaz. Gezginler korsan site değil. Hatalı bilgi vermeyelim.Cheat Engine i orijinal sitesinden indirdiysen bir sorun çıkmaz ama orijinal değilde gidip gezginler gibi bir yerden indirdiysen sorun çıkar. İndirdiğin şeyleri kurmadan önce tarat bundan sonra.
Trojen değildir o. Hile programı olduğu için virüs gibi algılamışır. Ya da sildiği reklam yazılımıdır yani virüs değildir.Sadece indridiğim zaman 1 tehdit vardı üşte av ile silindi ama trojen girmiştir diye korkuyorum trojenide siler mi?
Bir ara korsandı yaklaşık 6-7 yıldır oradan indirme yapmıyorum şu an ne durumda bir fikrim yok. Kusura bakmayınız ama o tip sitelerden bahsetmek istedim.Gezginlerden indirmekle sorun çıkmaz. Gezginler korsan site değil. Hatalı bilgi vermeyelim.
Evet yeni pcm zarar gelsin istemiyorum çöp gibi laptopum varken hiçde orun olmuyoduÇok takıntı yapmışsın. Sen at formatını için rahat etsin.
Yok artık bu ilk ve sondu param varsa oyun alırım yoksa izlerimBir ara korsandı yaklaşık 6-7 yıldır oradan indirme yapmıyorum şu an ne durumda bir fikrim yok. Kusura bakmayınız ama o tip sitelerden bahsetmek istedim.