- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani virüs antivirüsten önce bulaşsa bile antivirüs onu bulur değil mi?Yok öyle bir şey onunla hiç alakası yok. Antivirüs virüsü tanıyorsa direkt bulur. Öncesi sonrası önemli değil.
Yani virüs antivirüsten önce bulaşsa bile antivirüs onu bulur değil mi?Yok öyle bir şey onunla hiç alakası yok. Antivirüs virüsü tanıyorsa direkt bulur. Öncesi sonrası önemli değil.
Hayır hocam insan mı bu siz tarama yapamana kadar kamufle olsun. Zaten kamufle olacak kadar iyi virüs ise hiçbir şekilde bulamazsın.Hocam böyle olsa bile gelişmiş tehdit koruması kesinlikle bulabilir mi?
Bir de şeyden şüphelendim
Bir yerde bir arkadaş bütün korumaları kapatıp virüsü bulaştırırsan o virüs taramada çıkmaz demişti. Ondan dolayı virüs bilgisayarı ilk açtığımda bulaştığı için bende antivirüs yoktu. Yani bütün korumalar kapalı gibi bir şeydi. Bundan biraz endişelendim.
Bir de hani ben formattan sonra bilgisayarı ilk açtığım anda bulaştı ya bu virüs. Ben ondan sonra antivirüsü indirdim. Ben antivirüsü indirip tarama yapana kadar bu virüs kendisini gizlemiş olabilir mi?
Hocam peki diyelim ki iyi bir virüs bulaştı. Bunu kaspersky'ın gelişmiş tehdit koruması bulabilir mi?Hayır hocam insan mı bu siz tarama yapamana kadar kamufle olsun. Zaten kamufle olacak kadar iyi virüs ise hiçbir şekilde bulamazsın.
İlla merak ediyorsanız şunu da söyleyeyim. Ramler geçici depolama olduğu halde bir şekilde onun içine gizlenen virüs bile var. Yani diyeceğim o ki kafaya çok takmayın. Sizin, benim gibi sıradan kullanıcıyı bu kadar gelişmiş virüsler bulmaz merak etmeyin.
Standart virüsler için evet. Özel amaçlar için hazırlanmış virüslere karşı spesifik korumaları olduğunu sanmam.Hocam peki diyelim ki iyi bir virüs bulaştı. Bunu kaspersky'ın gelişmiş tehdit koruması bulabilir mi?
Yani Hocam benim sorum şu dünya üzerindeki bütün virüsleri kaspersky'ın gelişmiş tehdit koruması gibi şeyler bulabilir mi?
Ben sana şimdi İP adresi üzerinden virüs yolliyicam. Bilgisayar o kadar virüslenicek ki kasayı bit pire basıcak. Sonra evi ilaçlatırsın.Hocam peki diyelim ki iyi bir virüs bulaştı. Bunu kaspersky'ın gelişmiş tehdit koruması bulabilir mi?
Yani Hocam benim sorum şu dünya üzerindeki bütün virüsleri kaspersky'ın gelişmiş tehdit koruması gibi şeyler bulabilir mi?
Özel amaçlar derken? Mesela o crackli isodan bulaşan virüsleri bulabilir mi kaspersky gelişmiş tehdit korumasıStandart virüsler için evet. Özel amaçlar için hazırlanmış virüslere karşı spesifik korumaları olduğunu sanmam.
Hocam olmaz öyle şey yaBen sana şimdi İP adresi üzerinden virüs yolliyicam. Bilgisayar o kadar virüslenicek ki kasayı bit pire basıcak. Sonra evi ilaçlatırsın.
Hocam tekrar tekrar sormuyorumYok yani tekrar tekrar bunu Somak neyine yarıyor?
İp adresi ver bakayım. Sonra seyretHocam olmaz öyle şey ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam tekrar tekrar sormuyorum
Yazdıklarını hiç okuyormusun?Hocam olmaz öyle şey ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam tekrar tekrar sormuyorum
Azerbaycana selam abi. Deme bunu çocuk 5 yıl bilgisayardan uzak durucak şimdiBen sana şimdi İP adresi üzerinden virüs yolliyicam. Bilgisayar o kadar virüslenicek ki kasayı bit pire basıcak. Sonra evi ilaçlatırsın.
Çoksağolasın Türk kardeşlerimede Selam olsun.Azerbaycana selam abi. Deme bunu çocuk 5 yıl bilgisayardan uzak durucak şimdi
Hayır hocam. Hayır.Özel amaçlar derken? Mesela o crackli isodan bulaşan virüsleri bulabilir mi kaspersky gelişmiş tehdit koruması
Nasıl yani bulamaz mı hocamHayır hocam. Hayır.