Neler Yeni

Bulunamayan Virüs Var Mıdır?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam böyle olsa bile gelişmiş tehdit koruması kesinlikle bulabilir mi?
Bir de şeyden şüphelendim
Bir yerde bir arkadaş bütün korumaları kapatıp virüsü bulaştırırsan o virüs taramada çıkmaz demişti. Ondan dolayı virüs bilgisayarı ilk açtığımda bulaştığı için bende antivirüs yoktu. Yani bütün korumalar kapalı gibi bir şeydi. Bundan biraz endişelendim.
Bir de hani ben formattan sonra bilgisayarı ilk açtığım anda bulaştı ya bu virüs. Ben ondan sonra antivirüsü indirdim. Ben antivirüsü indirip tarama yapana kadar bu virüs kendisini gizlemiş olabilir mi?
Hayır hocam insan mı bu siz tarama yapamana kadar kamufle olsun. Zaten kamufle olacak kadar iyi virüs ise hiçbir şekilde bulamazsın.

İlla merak ediyorsanız şunu da söyleyeyim. Ramler geçici depolama olduğu halde bir şekilde onun içine gizlenen virüs bile var. :D Yani diyeceğim o ki kafaya çok takmayın. Sizin, benim gibi sıradan kullanıcıyı bu kadar gelişmiş virüsler bulmaz merak etmeyin.

Justicia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf Alp
Hayır hocam insan mı bu siz tarama yapamana kadar kamufle olsun. Zaten kamufle olacak kadar iyi virüs ise hiçbir şekilde bulamazsın.

İlla merak ediyorsanız şunu da söyleyeyim. Ramler geçici depolama olduğu halde bir şekilde onun içine gizlenen virüs bile var. :D Yani diyeceğim o ki kafaya çok takmayın. Sizin, benim gibi sıradan kullanıcıyı bu kadar gelişmiş virüsler bulmaz merak etmeyin.
Hocam peki diyelim ki iyi bir virüs bulaştı. Bunu kaspersky'ın gelişmiş tehdit koruması bulabilir mi?

Yani Hocam benim sorum şu dünya üzerindeki bütün virüsleri kaspersky'ın gelişmiş tehdit koruması gibi şeyler bulabilir mi?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam peki diyelim ki iyi bir virüs bulaştı. Bunu kaspersky'ın gelişmiş tehdit koruması bulabilir mi?

Yani Hocam benim sorum şu dünya üzerindeki bütün virüsleri kaspersky'ın gelişmiş tehdit koruması gibi şeyler bulabilir mi?
Standart virüsler için evet. Özel amaçlar için hazırlanmış virüslere karşı spesifik korumaları olduğunu sanmam.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Ben sana şimdi İP adresi üzerinden virüs yolliyicam. Bilgisayar o kadar virüslenicek ki kasayı bit pire basıcak. Sonra evi ilaçlatırsın.

Justicia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf Alp
Standart virüsler için evet. Özel amaçlar için hazırlanmış virüslere karşı spesifik korumaları olduğunu sanmam.
Özel amaçlar derken? Mesela o crackli isodan bulaşan virüsleri bulabilir mi kaspersky gelişmiş tehdit koruması

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Yok yani tekrar tekrar bunu Somak neyine yarıyor?

Justicia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf Alp

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Azerbaycana selam abi. Deme bunu çocuk 5 yıl bilgisayardan uzak durucak şimdi :D
Çoksağolasın Türk kardeşlerimede Selam olsun.

Abi şu adam SDN forumda bile konu üstüne konu açıyor virüs bilmem ne var nasıl kurtulurum felan.
Çocuk olabilirde bu adam büyüdüğünde geleceği sıkıntılı olur harbiden.

Ne kadar geç değil şu takıntısını kenara koysa insanlarla sağlıklı iletişime girebilir.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom