Arama sonuçları: *

1. R

Orijinal Windows 11'e crack office kurmak garantiyi bozar mı?

Garantiyi bozmaz, sana office satmak için öyle söylemiş.
  2. R

WİN11 PDF AÇTIĞIMDA MAVİ EKRAN?

İnternette minidump dosya analizi ile ilgili kaynaklar mevcut onlara bakabilirsin.
  3. R

tpm 2.0 açamama sorunu

Tpm modülü takılı mı yoksa işlemciden mi aktif etmek istiyorsun ? İşlemci modelin ne ? Şu videodaki gibi deneyebilirsin;
  4. R

Windows 11'in 7. nesil ve öncesi işlemcileri desteklememesi

Amd tarafında da 1. nesil ve bazı 2.nesil ryzenler yok. https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-supported-amd-processors
  5. R

Sistem toplarken bin liraya Windows almakmantıklımı

İnternette keyler mevcut. 20-30tlden başlıyordu en son.
  6. R

KMSpicto hesaplarımı çalabilir mi?

İki adımlı doğrulama kullan, bak keyfine.
  7. R

Oynama o zaman ne diyim 😅. Kms'nin steam ile bir alakası yok. Hesap gider mi ? orasına bir şey diyemem. Ben 3-4 sene kullanmıştım zamanında bir şey olmamıştı.
  8. R

Kmsden dolayı ban yemezsin.
  9. R

Sıfır cihazda kms'nin ne işi var. Nerden aldın laptopu ?
  10. R

Arkadaşlar zor durumdayım

Bilgisayar harddiski görmüyor. Kasanın içinden kabloları kontrol et ve biosdan boot ayarlarında harddiskin seçili olduğuna emin ol.
  11. R

orjinal lisans windows 10 key gelmiyor

Normalde lisan alındığında birkaç saat içerisinde epostaya gönderiyorlar. Gönderecek olsalar çoktan gönderirlerdi bence, geçmiş olsun.
  12. R

orjinal lisans windows 10 key gelmiyor

Ne kadara aldın keyi ? Site şuanda açılmıyor.
  13. R

WINDOWS 7 UEFI ISO BULABILIRMIYIM

Bildiğim kadarı ile windows 7 uefi yok. Linux kurmayı düşünebilirsin.
  14. R

Mavi Ekran Sorunu

Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi dene. En güncel sürüm yüklü ise eski stabil bir sürüm yükleyip dene.
  15. R

Acer Nitro marka bir laptop aldım ama Windows u kuramıyorum belleği görmüyor

İçine girip ekran görüntüsünü atar mısın buraya, birde dosya sistemine bak belleğin FAT32 mi NTFS mi diye.
  16. R

Belleğe direk iso dosyası olarak attıysa görmeyebilir. Belleğin içine bakabileceğin ayrı bir bilgisayar var mı?
  17. R

Bellege windowsu nasıl attın ?
  18. R

Belleğin dosya sistemi FAT32 mi?
  19. R

AMD ReLive Oyun Videosu Çekemiyorum

Video çekme kısayolu Ctrl + Shift + R. Relive açık mı ?
  20. R

Windows 10 Güncelleme!!!

Son bir kaç windows güncellemesi bazı kullanıcılarda sorunlara yol açtı. Güncelleme çıktıktan sonra birkaç hafta beklemekte fayda var diye düşünüyorum. Tarih net belli değil ancak bazı kaynaklarda Mayısta çıkabilir diye belirtilmiş.
Top Bottom